TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sume importante de bani, în lei și valută, au fost descoperite, sâmbătă, de polițiștii de frontieră de la Vama Siret, într-o mașină condusă de o femeie cu dublă cetățenie, română și ucraineană.

Potrivit Poliției de Frontieră, sâmbătă, în timpul unor misiuni de supraveghere și control, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret a oprit în trafic, pe DN 2, la aproximativ 700 de metri de PTF Siret, pentru control un mijloc de transport înmatriculat în Ucraina, condus de către o femeie cu dublă cetățenie româno-ucraineană. În vehicul se mai aflau cinci pasageri.

“În urma unui control specific, au fost descoperite 30.000 de lire sterline, 60.000 de euro și 25.917 lei, despre care femeia a declarat că-i apațin, dar nu deține dovada declarării în vamă”, a transmis Poliția de Frontieră.

Persoanele din vehicul, mijlocul de transport și sumele în lei și valută, au fost înaintate către Biroul Vamal Siret, pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide