TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Femeie găsită într-un sac din plastic, în scara unui bloc din Suceava

 

politia-masina-nou-inscriptionata

Mașină de poliție. Foto: Poliția Română

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost găsită, luni, de poliţişti într-un sac de plastic, în stare de semiconştienţă, pe casa scării unui bloc din Suceava, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Ionuţ Epureanu.

Potrivit acestuia, în jurul orei 13,00, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că o minoră ar fi fost abandonată pe casa scării unui bloc, într-un sac de plastic.

Persoana a fost găsită de echipajul de poliţie cu semne vitale, dar în stare de semiconştienţă, fiind solicitat un echipaj de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

La spital, persoana în cauză şi-a revenit, iar acum este în afara oricărui pericol.

Epureanu a precizat că victima nu era minoră, ci o femeie în vârstă de 40 de ani cu grave probleme psihice şi de dezvoltare fizică, cu fizionomia unui copil. Femeia locuieşte într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama şi fratele său în vârstă de 37 de ani, şi aceştia din urmă cu grave probleme psihice.

Mama şi fiul ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac şi ar fi abandonat-o în scara blocului unde locuiesc.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul SIC şi laboratorul criminalistic mobil, pentru efectuarea cercetărilor şi stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, a fost informată DGASPC Suceava şi unitatea medicală de specialitate pentru a prelua persoanele suspecte de comiterea agresiunii.

S-a întocmit dosar penal în acest caz, urmând să fie stabilită încadrarea juridică a faptelor.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide