BREAKING NEWS
  • 20:50 » Badantă româncă, bătută cu bastonul și legată cu o curea de către bătrânul italian pe care îl îngrijea
  • 20:13 » Amenințare cu bombă la complexul Bega din Timișoara
  • 19:45 » Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Fenomenele meteorologice au cauzat probleme în județul Dâmbovița! Echipajele de pompieri au intervenit pentru a înlătura orice pericol!

În mai puțin de două ore, începând cu ora 12.30, din cauza fenomenelor meteorologice manifestate prin vânt puternic, mai multe echipaje de pompieri au acționat pentru degajarea unor copaci cazuți peste cabluri electrice sau pe căile de comunicații rutiere.
Astfel, s-a intervenit în localitățile: IL Caragiale unde a fost afectată rețeaua electrică, Pucioasa, copac căzut pe un autoturism și Târgoviște, blocare drum (Calea Ialomiței) și incendiu stâlp rețea de curent.
Un alt echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgoviște a intervenit pe DJ 711, între Comișani și Racovița, pentru înlăturarea de pe carosabil a unui copac căzut, tot din cauza vântului puternic.
Județul Dâmbovița se află sub atenționare meteorologică cod galben de intensificări susținute ale vântului, astăzi, până la ora 23:00.
Reamintim cetățenilor că în condiții de vânt arderea vegetației uscate în gospodării este foarte periculoasă.
Nu folosiţi focul în aer liber pentru că acesta poate fi pierdut de sub control. Vântul întreține arderea, iar un incendiu ar putea fi greu de oprit.
sursa- ISU DÂMBOVIȚA

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide