TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Fetiță de 11 ani, agresată sexual de către medicul de familie! Bărbatul a fost arestat

Un medic de familie din comuna Ștorobăneasa, județul Teleorman, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de magistrații de la Judecătoria din Alexandria pentru faptul că ar fi agresat sexual o fetiță de 11 ani.

Medicul ar fi invitat copila în curtea locuinței sale unde, înfierbântat probabil, ar fi atins-o în zonele intime. Fata i-a spus tatălui său cele întâmplate. Părintele a fost cel care a anunțat Poliția despre scandaloasa întâmplare.

Lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Alexandria s-au deplasat, în seara zilei de 8 septembrie 2022, la fața locului, unde, în urma verificărilor, au stabilit că cele reclamate se adeveresc.

După administrarea probatoriului, medicul a fost reținut și prezentat, ulterior, instanței de judecată, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: incomod-media.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide