TRENDING
  • 22:08 » Visul american pentru românii din SUA: „Zile de muncă de 12-16 ore ca să ai un viitor mai bun”
  • 22:07 » Cod rutier 2023: Ce amendă riscă șoferii care nu au cauciucuri de iarnă
  • 22:06 » De ce trebuie să ții cont când cumperi o mașină nouă. Cum salvezi și timp, și bani
  • 22:05 » Cum să dezgheți parbrizul în mod corect. Ce trebuie să eviți pentru a nu avea probleme cu mașina
  • 22:03 » Misterioasa minge din interiorul Terrei s-a oprit, apoi a început să se rotească invers
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Fiica Lisei Marie Presley a dezvăluit că are o fetiță, la înmormântarea artistei: “Sper că îmi voi putea iubi fiica așa cum m-ai iubit tu”. Lisa Marie Presley a avut parte de o ceremonie de comemorare, unde cei prezenți și-au luat adio de la regretata artistă. Familia și cei apropiați au vărsat lacrimi și au depănat amintiri în memoria fiicei lui Elvis Presley. Riley Keough, fiica cântăreței, a scris o poezie care a fost citită la slujba de pomenire a mamei ei, relatează Mirorr. Soțul ei, Ben Smith-Petersen, a citit elogiul religios. În poezia pe care i-a scris-o mamei ei, Riley a dezvăluit că are o fetiță.

Sper că îmi voi putea iubi fiica așa cum m-ai iubit tu pe mine, așa cum mi-ai iubit fratele și surorile. Îți mulțumesc că mi-ai dat putere, inimă, empatie, curaj, simțul umorului, maniere, temperament, sălbăticie, tenacitate. Sunt un produs al inimii tale, surorile mele sunt un produs al inimii tale, fratele meu este un produs al inimii tale“, se arată în poezia compusă de Riley. Aceasta nu a mai dat niciun detaliu despre fiica ei, nepoata Lisei Marie Presley.

Mama Lisei Marie a izbucnit în lacrimi

Pe de altă parte, mama Lisei Marie, Priscilla Presley, și-a stăpânit lacrimile în timp ce mulțumea oamenilor pentru că s-au adunat să-i aducă un omagiu fiicei sale. Aceasta a ținut să spună că: “Sunt uimită de cât de mulți oameni sunt aici astăzi. Voi citi ceva ce a scris nepoata mea pentru voi toți – Sufletul bătrân, acesta este un poem. Habar nu am cum să o descriu pe mama mea în cuvinte. Adevărul este că sunt prea multe. Lisa Marie Presley a fost o icoană, un model, un supererou pentru atât de mulți oameni din întreaga lume. Dar mama a fost icoana mea, supereroul meu.”

Priscilla și-a încheiat discursul spunând: “Inima mea simte lipsa iubirii ei. Ea știa că o iubesc. Inima noastră este frântă Lisa, te iubim cu toții.”

Singura fiică a lui Elvis Presley a murit la începutul acestei luni, la vârsta de 54 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Slujba de înmormântare a avut loc la Graceland, iar evenimentul a fost transmis în direct, astfel încât oamenii din întreaga lume să poată urmări și să-și amintească de vedetă.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide