TRENDING
  • 17:40 » Profesorii anunţă un nou protest joi sau vineri în Capitală, cu 20.000 de persoane. Nistor: Totul depinde de Guvern.
  • 17:39 » Horoscop 8 iunie 2023. Zodia care mută munţii din loc când vrea ceva. Nu este dispusă să facă compromisuri.
  • 17:37 » Elev omorât în drum spre școală, spulberat de un camion plin cu lemne. Ce daune au stabilit judecătorii, la mai bine de 3 ani de la tragedie?
  • 17:35 » Miracol, după un gest extrem: O femeie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara, dar a supravieţuit.
  • 17:34 » Vremea de mâine, 8 iunie. Va ploua în cea mai mare parte a ţării. Maximele se pot încadra între 21 şi 29 de grade.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Filmarea secretă cu Regina Elisabeta și cel mai cunoscut spion englez. Nu a știut nimeni, nici măcar familia

În timp ce lumea deplânge moartea Reginei Elisabeta a II-a, în spațiul public a apărut filmarea secretă cu aceasta și cel mai cunoscut spion englez.

 

Regina Elisabeta a II-a a decedat joi la vârsta de 96 de ani, însă aceasta a știut cum să se facă remarcată în timpul mai multor apariții din ultimii ani. Dintre acestea, cea care iese în evidență este ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară din 2012 de la Londra.

La începutul ceremoniei a fost difuzat un clip video de trei minute în care îi arată pe Majestatea Sa și pe cunoscutul spion englez James Bond, care la acea vreme era interpretat de către Daniel Craig, întâlnindu-se la palat înainte de a se parașuta simultan pe stadionul olimpic.

 

Proiectul, condus de regizorul laureat al Oscarului Danny Boyle, a fost ţinut secret chiar și față de familie, potrivit celor de la BBC.

„Regina nu a spus nimic nici măcar membrilor familiei. Asta a fost una dintre condiţiile puse de Suverană pentru a face parte din acest proiect inedit. Aşadar, toate reacţiilor au fost reale, chiar şi atunci când cei din familie exlamă miraţi: ‘Ah, drăguț’ „, a povestit managerul de producție Sam Hunter.

A ieșit la iveală „filmarea secretă” cu Regina Elisabeta

Stephen Daldry, care lucra ca producător executiv al evenimentului, a spus că echipa de producție a trebuit să țină totul secret chiar și fata de cei din cabinetul primului ministru David Cameron. Unii dintre acești oameni au comunicat în mod regulat cu Palatul Buckingham, așa că dacă s-ar fi știut, secretul putea fi oricând dezvăluit.

Discreția a dat roade iar momentul difuzată unui public de peste un miliard de oameni a făcut furoi. În timp ce saltul propriu-zis, efectuat desigur de o dublură, camaraderia pe care Regina și Craig au ajuns să o împărtășească a fost una reală.

„Eu, la fel ca mulți, am fost profund întristat de vestea de astăzi și gândurile mele sunt la Familia Regală, cei pe care i-a iubit și toți cei care au iubit-o”, a spus Craig după moartea Reginei.

De asemenea, Craig și Elisabeta II-a au fost fotografiați împreună în 2006, la premiera primului film al lui Craig ca 007, Casino Royale. Suverana i-a recunoscut oficial meritele actorului în decembrie, după ce acesta și-a anunțat plecarea din franciză, pe lista ei anuală de onoare de Anul Nou. Craig a fost numit Companion în Ordinul Sf. Mihail și Sf. Gheorghe pentru contribuția sa remarcabilă la cinematografie britanică.

În februarie, Craig a dezvăluit doar o mică parte din cum era Regina în privat, în timpul unei apariții la The Late Show With Stephen Colbert. El a spus că ea era „foarte amuzantă” și îi plăcea să facă glume despre el.

Sursa: playtech


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide