BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Berbec

Dacă nu ai văzut încă “How the Grinch Stole Christmas”/”Cum a furat Grinch Crăciunul”, nu trebuie să ratezi acest film anul acesta. Povestea personajului Grinch, la început inamic al Crăciunului, mai apoi fan înrăit al acestuia și salvator al orașului Whoville, va face ca sărbătorile tale să devină mai frumoase. Cumva te regăsești în această călătorie a cărei destinație finală este o măreață dovadă de bunătate.

Săgetător

Ești mereu în căutare de noi aventuri care să îți ridice nivelul de adrenalină. ‘’The Santa Clause’’/”Cine este Moș Crăciun”, filmul în care Scott Calvin este bărbosul cu sanie și reni, te va duce într-o călătorie extrem de interesantă, poate chiar nostalgică.

Gemeni

‘’Home Alone’’/”Singur Acasă” este un clasic al filmelor de Crăciun. Celebra poveste a istețului Kevin este urmărită an de an în preajma sărbătorilor. Spiritul creativ și ingeniozitatea debordantă ale celui mai iubit copil din lume sunt calitățile pe care și tu le ai din plin. Îți place să pui în practică cele mai inedite idei, așa cum a procedat și Kevin împotriva celor doi hoți, prin urmare acest film este perfect atât pentru tine cât și pentru ceilalți nativi Gemeni.

Balanță

Pentru că ești un bun negociator, anul acesta îi convingi pe cei din familie să urmăriți împreună filmul “A Christmas Story”/”Poveste de Crăciun”, o comedie clasică din 1983. Veți râde copios și vă veți crea cele mai frumoase amintiri.

 

Sursa: CaTine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide