TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

The Addams Family 2 (8 octombrie)

The Addams Family 2 (Familia Addams 2), o familie mai nonconformistă, morbidă am putea spune, pe dosul unei familii normale, revine pe micile ecrane cu cel de-al doilea film, primul fiind extrem de apreciat de persoane de toate vârstele, catalogându-se drept un film de familie.

 

Venom: Let There Be Carnage (8 octombrie)

Venom revine acum cu cel de-al doilea film, intitulat Let There Be Carnage (Să fie carnagiu). În rolul principal, Tom Hardy, filmul apare în cele din urmă, după ce a tot fost amânat.

 

Scara (15 octombrie)

Un film regizat de actorul nostru român, Vlad Păunescu, Scara prezintă povestea trăită de Andrei, interpretat de Eduard Trifa, un tânăr adolescent ce visează să ajungă mare actor. Comunismul cade de la putere, dar apar însă noi piedici și obstacole către ceea ce-și dorește cu adevărat.

 

Halloween Kills (22 octombrie)

Un film perfect pentru perioada de Halloween și cel de-al doilea din seria cu același nume. Halloween Kills ne prezintă o continuare a personajului de groază, Michael Myers, un personaj ce pare că nu-și poate găsi moartea. Dacă vrei să afli dacă Laurie, interpretată de Jamie Lee Curtis reușește să-l elimine și să-și găsească astfel liniștea, nu trebuie să-l ratezi!

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide