BREAKING NEWS
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
  • 22:56 » O retrospectivă tristă a celor 21 luni de școală în pandemie
Daca ti-a placut, distribuie acum!

The Addams Family 2 (8 octombrie)

The Addams Family 2 (Familia Addams 2), o familie mai nonconformistă, morbidă am putea spune, pe dosul unei familii normale, revine pe micile ecrane cu cel de-al doilea film, primul fiind extrem de apreciat de persoane de toate vârstele, catalogându-se drept un film de familie.

 

Venom: Let There Be Carnage (8 octombrie)

Venom revine acum cu cel de-al doilea film, intitulat Let There Be Carnage (Să fie carnagiu). În rolul principal, Tom Hardy, filmul apare în cele din urmă, după ce a tot fost amânat.

 

Scara (15 octombrie)

Un film regizat de actorul nostru român, Vlad Păunescu, Scara prezintă povestea trăită de Andrei, interpretat de Eduard Trifa, un tânăr adolescent ce visează să ajungă mare actor. Comunismul cade de la putere, dar apar însă noi piedici și obstacole către ceea ce-și dorește cu adevărat.

 

Halloween Kills (22 octombrie)

Un film perfect pentru perioada de Halloween și cel de-al doilea din seria cu același nume. Halloween Kills ne prezintă o continuare a personajului de groază, Michael Myers, un personaj ce pare că nu-și poate găsi moartea. Dacă vrei să afli dacă Laurie, interpretată de Jamie Lee Curtis reușește să-l elimine și să-și găsească astfel liniștea, nu trebuie să-l ratezi!

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide