BREAKING NEWS
  • 22:50 » Elena Rybakina este noua campioană de la Wimbledon
  • 22:50 » Brad Pitt s-a îmbrăcat în fustă la premiera filmului Bullet Train. Explicația actorului
  • 22:50 » Brad Pitt spune că nu a venit vremea să se retragă: „Nu are nimic de-a face cu pensionarea”
  • 22:50 » Gabriela Firea reacționează în „scandalul vergeturilor”, provocat de George Buhnici: „E de neiertat!”
  • 22:50 » Doi turiști au găsit o banană atât de mare încât au mâncat din ea 2 zile
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Într-o scrisoare publică, membrii familiei Gucci anunță că-și rezervă dreptul de a lua măsuri legale pentru a-și proteja numele și imaginea. În regia lui Ridley Scott, pelicula „House of Gucci” prezintă istoria tumultoasă a celebrei case de modă, zguduită de lupte interne, comploturi și chiar asasinate.

Al Pacino joacă în rolul lui Aldo Gucci, Jeremy Irons îl întruchipează pe fratele său, Rodolfo, iar Adam Driver este nepotul Maurizio, care a preluat conducerea firmei până când a fost ucis în 1995 de un asasin plătit de fosta sa soție, Patrizia Reggiani (interpretată de Lady Gaga).

Bazat pe cartea documentar apărută în 2000 “The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” (Casa Gucci: O poveste senzațională despre crimă, nebunie, strălucire și lăcomie – n.r.), filmul, susțin moștenitorii familiei Gucci, atribuie protagoniștilor „un ton și o atitudine care nu le-au fost caracteristice niciodată”.

Filmul, a doua lansare a regizorului Ridley Scott în această toamnă, după „The Last Duel” (Ultimul duel), are recenzii și bune, și rele din partea criticilor, dar a depășit așteptările la box office. În primul weekend a avut încasări de 22 de milioane de dolari în SUA și 3,4 milioane de dolari în Marea Britanie.

Sursa: Digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide