BREAKING NEWS
  • 13:37 » Vasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina
  • 13:33 » Mamă și fiică, acuzate că efectuau intervenții de estetică medicală fără a avea studii
  • 13:29 » OMS: Următoarea variantă va fi cu mult mai contagioasă decât Omicron, întrebarea este dacă va fi mai mortală
  • 12:14 » Wijnaldum şi-a făcut bagajele şi e gata de o reîntoarcere în Premier League
  • 12:09 » Barcelona, transfer pe finalul perioadei de mercato! S-a înțeles cu starul lui AC Milan
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Filmul lui Mandachi despre lipsa autostrăzilor din România, disponibil pe Netflix

Filmul documentar al lui Ștefan Mandachi, afaceristul care a construit primul metru de autostradă din România, a ajuns pe platforma de streaming Netflix. Producția se numește „30 de ani și 15 minute” și se vede din noiembrie.

Concret, filmul este disponibil abonaților Netflix din 1 noiembrie. Mandachi a încercat să răspundă la două întrebări prin intermediul filmului: „Cine se face răspunzător pentru morții nevinovați de pe șoselele din România?” și „Câți oameni ar fi fost în viață în acest moment dacă am fi avut autostrăzi în România?”

În cadrul filmului apar mai mulți politicieni, jurnaliști sau oameni de afaceri. Toți încearcă să găsească vinovații pentru producerea în masă a accidentelor rutiere din România sau pentru a vedea de ce țara noastră are cei mai puțini kilometri de autostradă din Europa.

Documentarul lui Mandachi, disponibil pe Netflix din noiembrie

Conform Mediafax, filmul a fost lansat și în cinematografe în data de 2 octombrie. Producția lui Mandachi a avut 771 de proiecții și a fost în top 10 în box office în săptămâna lansării.

În film apar șase prim-miniștri ai României: Petre Roman, Adrian Năstase, Victor Ponta, Mihai Tudose, Dacian Cioloș și Ludovic Orban.

„Este o reușită colosală pentru echipa noastră că filmul a fost preluat de către Netflix. Mesajul filmului va ajunge acum la foarte mulți români. Realizarea filmului a fost un amplu proces, o muncă titanică, am filmat peste 300 ore, iar la final am selectat doar 90 de minute.

M-am înconjurat de cei mai buni specialiști din țară în imagine, montaj și sunet. Pe parcursul celor 15 luni în care am muncit la film, am învățat enorm de la fiecare în parte și, în special, de la editorul Roxana Maraloiu”, a declarat Ștefan Mandachi.

Ștefan Mandachi a realizat primul metru de autostradă din Moldova pe 15 martie 2019.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide