TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Trei copii care trăiau într-o casă din sectorul 5 al Capitalei şi-au găsit sfârşitul chiar în patul în care dormeau. Aveau doar 2, 3 şi 6 ani. Nenorocirea s-a întâmplat după ce în camera celor trei fraţi a izbucnit un incendiu la primele ore ale dimineţii.

Până la sosirea pompierilor, mama copiilor a încercat să stingă singură vâlvătaia. Zadarnic au încercat apoi salvatorii să-i resusciteze pe cei mici. Între timp, mama, aflată în stare de şoc, a fost dusă la audieri.

Anchetatorii încearcă să afle clar de la ce a izbucnit incendiul. Potrivit unor surse, unul dintre copii s-ar fi jucat cu o brichetă și ar fi dat foc unui obiect care a ars mocnit peste noapte, până la ora cinci dimineața, când mama s-a trezit speriată în camera înconjură de fum.

Cei trei fraţi, de 2, 3 şi 6 ani, au murit intoxicaţi cu fum

Cei trei copii s-au intoxicat cu fum. În zadar au încercat salvatorii să îi resusciteze. Trupurile neînsuflțite au fost ridicate și duse la Institutul de Medicină Legală.

Mama a fost dusă la Poliția Capitalei și este în acest moment audiată, ancheta fiind extrem de complexă. Potrivit vecinilor, familia era una liniștită, iar tatăl este plecat la muncă în Germania. Urmează să ajungă și el în țară pentru a ridica trupurile micuților. În urma audierilor, oamenii legii vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru copii

Pompierii au fost solicitaţi să intervină la locuinţa din Sectorul 5 al Capitalei în jurul orei 5.35 dimineaţa. La sosirea echipajului, incendiul era deja stins, iar aceştia au constatat că se manifestase la un pat.

La faţa locului au acţionat 4 ambulanţe SMURD, 3 autospeciale de stingere şi un echipaj pentru descarcerare.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide