TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Florin Cîțu a avut dreptate! Ioana Mihăilă recunoaște că nu a făcut nimic pentru a pregăti valul 4

Ioana Mihăilă s-a dat de gol în presa internațională, când a fost întrebată despre valul 4 care face ravagii în România! Mihăilă a recunoscut că acuzațiile făcute de premierul Florin Cîțu sunt adevărate și ea este de vină pentru că nu a pregătit nici sistemul sanitar, nici populația de al patrulea val al pandemiei.

”Deși crede că România a gestionat bine campania de vaccinare, ea a declarat, pentru POLITICO, că scepticismul populației față de vaccin a fost parțial de vină, la fel ca și guvernul, inclusiv ea însăși, pentru că „ne-am relaxat prea repede mesajele cu privire la necesitatea de a se vaccina”.

Mihăilă este, de asemenea, îngrijorată, avertizând că sistemul de sănătate este deja în imposibilitatea de a face față: „Ne lipsește deja capacitatea de a trata atât pacienții cu COVID, cât și cei care nu sunt COVID și asta înseamnă nu doar spațiu fizic și aparatură, ci și personal medical”, scrie politico.eu.

Sursa: Stiripesurse.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide