TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Astăzi, Premierul, Florin Cîțu a menționat printr-un comunicat, că principalul obiectiv al  Guvernului este vaccinarea a peste 10 milioane de oameni până în luna Septembrie.

“Vom avea suficiente doze de vaccin, vom mai deschide centre noi de vaccinare, trebuie doar ca romanii sa își dorească sa fie imunizați. Este singura cale de a învinge pandemia și de a reveni la o viata apropiată de cea normală, pana in această vară.” a adăugat premierul.

Totodată, premierul a mai transmis că, evaluează restricțiile cu ceilalți membrii, dorind o scădere a cazurilor, dar și scaderea presiunii din spitale: “Tot timpul evaluam împreuna cu specialiștii efectul restricțiilor. Dar mai întâi sa vedem o scădere a numărului de infectări și să mai scadă presiunea pe spitale”.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide