TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

De ziua lui, Florin Piersic a jucat în piesa “Străini în noapte”, alături de Medeea Marinescu, la Cluj-Napoca, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, cu casa închisă. Sute de oameni – rude, prieteni, dar şi simpli spectatori – i-au cântat îndrăgitului actor “La mulţi ani”.

Vârsta de 87 de ani l-a prins pe marele actor Florin Piersic tot pe scenă, la fel ca în ultimii 12 ani. Spectacolul „Străini în noapte” a fost sold-out, iar peste 800 de oameni l-au aşteptat cu sufletul la gură.

Spectator: Pentru el am venit în seara asta şi abia aştept să-l văd. La „Străini în noapte” e prima dată când am venit. Sigur o să ne placă.

IPS Andrei Andreicuț – Mitropolitul Clujului: Vă închipuiţi că primul nostru gând, într-o asemenea zi, se îndreaptă către Dumnezeu şi îl rugăm să-i dea sănătate, ca încă multă multă vreme, maestrul Florin Piersic să rămână în lumea aceasta şi să le aducă bucurii oamenilor.

Spectator: Îi urez un sincer la mulţi ani, o carieră cât mai lungă şi îi mulţumim pentru spectacolul pe care ni-l oferă de fiecare dată

Spectacolul a durat mai bine de doua ore, iar la final, spectatorii i-au cântat la mulţi ani şi i-au oferit flori.

Florin Piersic: E o bucurie pentru mine că am jucat “Străini in Noapte” pentru a 1280-a oară. Îmi doresc..dacă mă întrebaţi ce-mi doresc… să fiu sănătos, să pot să merg înainte. Astăzi am jucat cu o plăcere extraordinară şi recunosc, am avut emoţii. Am avut emoţii pentru că eu am întotdeauna emoţii când joc. 

Alături de actorul Florin Piersic a fost şi colega de scena Medeea Marinescu, lângă care joaca în această piesă de mai bine de 12 ani.

Medeea Marinescu: Îi spun ce i-am mai spus. În primul rând La mulţi ani, cum zicea maestrul Beligan: Viaţa este o călătorie, să o petrecem la clasa I. Şi îi mulţumesc lui Florin că m-a invitat în cuşeta lui, de acum 12 ani, să facem această călătorie împreună. 

Următorul spectacol “Străini in Noapte” va avea loc tot în Cluj-Napoca, în luna aprilie.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide