TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Și-a găsit dragostea la 33 de ani!

Florin Ristei nici nu s-ar fi așteptat la ce îi rezervă viața, dar nici nu a luat vreodată în calcul să se împotrivească. Așadar, se bucură mult de relația pe care o are și consideră că la 33 de ani ai lui i se întâmplă multe lucruri frumoase, fiind un prag la care se întâmplă o mulțime de chestii care îți pot schimba cursul vieții. A înțeles faptul că nu se poate aștepta la ceva bun să se întâmple, pentru că mereu va fi luat prin surprindere.

 

Naomi consideră că gelozia este un fel de boală mintală, fiind conștientă ce ce este al ei este al ei, deci n-are de ce să fie geloasă. De asemenea, a mai susținut și faptul că la un ultim control, nici ea, nici Florin, nu erau bolnavi.

 

Cu toate aceste,Naomi nu s-a înscris singură în sezonul trecut și s-a gândit serios să nu își facă apariția, dar planurile s-au schimbat pe ultima sută de metri și am putea spune serios că e mâna destinului.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide