BREAKING NEWS
  • 8:04 » Nuclear Threat Initiative (NTI), finanțată de fundațiile Gates și Rockefeller, a simulat o „pandemie de variola maimuței” în martie 2021
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Filmul prezintă momentul în care solistul trupei, Dave Grohl, şi ceilalţi membri ai grupului Foo Fighters (Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett şi Rami Jaffee) se reunesc într-un studio din California pentru a înregistra cel de-al 10-lea album lor, dar o serie de evenimente imprevizibile le vor strica planurile.

“Odată ajuns acasă, Dave Grohl se va confrunta cu evenimente supranaturale care ameninţă atât finalizarea albumului, cât şi viaţa componenţilor trupei”, se afirmă în sinopsisul filmului, care a fost regizat de BJ McDonnell.

Proiectul, dezvăluit luni în premieră de portalul Deadline, s-a desfăşurat în cel mai mare secret şi după mai multe “decenii de videoclipuri muzicale ridicole”, a explicat Dave Grohl.

“A sosit momentul să-l ducem la următorul nivel… cu un lungmetraj horror şi de comedie (…) Pregătiţi-vă să râdeţi, să ţipaţi şi să vă daţi în cap cu pungile de floricele”, a subliniat solistul trupei.

Trupa condusă de Dave Grohl, fostul toboşar al grupului Nirvana, este renumită pentru spectacolele sale pline de energie, la care biletele se epuizează foarte repede şi care umplu stadioane din întreaga lume.

Cel mai recent album al trupei Foo Fighters este “Medicine at Midnight”, cel de-al zecelea din discografia formaţiei americane, care a fost lansat în februarie 2021 şi s-a vândut în peste 27 de milioane de copii.

 

Sursa: ghimpele.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide