TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ford Puma ST Gold Edition: Mașina personalizată de fanii modelului.

Ford Puma ST Gold Edition este mașina fabricată într-o serie limitată care a fost personalizată de fanii modelului. În urma unui sondaj pe Facebook, aceștia au ales atât elementele de decor cât și denumirea modelului.

Ford a prezentat numele și configurația câștigătoare a lui Ford Puma ST Gold Edition, care dispune de noi caracteristici de design alese printr-o serie de sondaje organizate online. Puma ST Gold Edition va fi produsă într-un număr limitat, cu livrări care vor începe la sfârșitul acestui an. Ford nu a precizat cât de limitat este numărul de unități produse, așa că cel mai probabil acesta va fi ajustat în funcție de cerere.

Aproximativ 275.000 de fani ai mărcii Ford și-au exprimat preferințele în cadrul unui sondaj desfășurat timp de trei zile pe pe canalele de Twitter și Instagram ale Ford. fanii au votat elemente cheie de design, inclusiv culoarea neagră, ornamentele exterioare și etriere de frână roșii. Rezultatele fiecărui sondaj au fost colectate de pe piețele individuale din Europa și de pe canalele centrale de social media ale Ford Europa.

Ford Puma ST Gold Edition: Ce au decis fanii mărcii

Ne bucurăm că fanii Ford au ales cu înțelepciune detaliile, dar și denumirea noii serii militate Puma. Într-adevăr, ar fi fost dubios să se cheme Puma ST 24K Edition, deși recunoaștem că ar fi existat ceva potențial în ”Puma ST De Haur”, o denumire care însă nu a existat ca opțiune în sondaje. Surprinzător este că fanii Ford nu au dorită să vadă pe praguri ornamente „Ford Performance”, preferând ca acestea să fie marcate simplu, cu numele modelului.

În urma sondajului, a reieșit că 56% dintre fani au preferat culoarea neagră, 74% au optat pentru etrierele roșii și tot aceeași susținere au primit autocolantele linii pentru decorarea capotei motorului.

Puma ST Gold Edition va fi propulsat de un motor pe benzină EcoBoost de 1,5 litri de 200 CP pentru o accelerație de 0 -100 km / h în 6,7 secunde.  Tehnologiile sport avansate includ moduri de condus selectabile, inclusiv Sport, Track și Eco, diferențial cu alunecare limitată, o opțiune unică în segment, brevetatele arcuri cu forță vectorială și specificații unice de suspensie și direcție pentru un răspuns excepțional la virare. Livrările vor începe spre sfârșitul acestui an.

Ford Puma ST este cea mai puternică mașină produsă vreodată în România. Pe piața locală are un preț de pornire de 29.250 de euro, dar configurația sa standard nu include diferențialul cu alunecare limitată, acesta putând fi comandat opțional.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide