TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FOST MINISTRU CERE ARESTAREA CELOR CARE SPUN CEVA DE BINE DESPRE PUTIN

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, solicită public, printr-o postare pe Facebook, modificarea legislației pentru a putea permite arestarea oricărei persoane care spune ceva pro-Putin.

”Nu aş ezita nicio clipă să-i arestez pentru trădare pe toți – subliniez – toți cei care încalcă standardele comunității occidentale şi spun un singur cuvințel pro-Putin.

Nu e acceptabil, conform niciunui standard, să ai dreptul ca sub acoperirea „unei analize” sau a „unei opinii” să participi la distrugerea sistemului nostru de valori, sedimentat în sute de ani de evoluție societală.

Iar dacă sistemele noastre legale nu prevăd posibilitatea ca neutralizarea acestui tip de inamic să se întâmple, să facem bine să schimbăm sistemele legale astfel încât să se poată!

Poluarea spațiului mental e chiar mai gravă decât poluarea naturii, şi trebuie sancționată ca atare. Fără rest.

Da, să judecăm în nuanțe de gri… dar să acționăm în alb şi negru. PS: de ce, ceea ce scriu, nu e incompatibil cu libertatea cuvântului, al cărei avocat sunt?

Pentru că în orice sistem legal există două capitole: cel aplicabil unei situații de pace şi cel aplicabil situației de război. Pentru că, dacă încă nu v-ați dat seama, acolo suntem” scrie fostul ministru al Educatiei.

Sursa Aurelian R.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide