BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Fostul primar Ciuhandu pune ,,tunurile” pe procurori, judecători și pe avocații care au susținut mafiile țigănești din Timișoara

Invitat la TVR Timișoara, fostul primar a dat vina, pentru spolierea patrimoniului imobiliar al orașului de către clanurile de romi, pe anumiți judecători, procurori și avocați timișoreni.

,,Nicio clipă nu am stat cu mâinile în sân atunci când a fost vorba de felul în care țiganii bogați au pus mâna pe anumite clădiri din centrul Timișoarei. Am sesizat tot timpul instanțele și autoritățile statului, în general, atunci când oamenii aceștia au încercat și au și reușit să intre în posesia caselor respective.

Romii au cumpărat locuințele beneficiind de complicitatea autorităților statului român. Au profitat de scăpările legislative și s-au folosit de tot felul de așa-ziși foști proprietari din Germania, cu precădere, pentru a intra in posesia vilelor din centrul Timișoarei”.

Ciuhandu a mai afirmat că a primit deseori amenințări prin telefon de la samsarii imobiliari, dar că el și oamenii din subordinea sa au acționat conform legilor de atunci.

,,Nici procurorii și nici alte autorități de control, ca de pildă ANAF-ul, nu au mișcat un deget pentru a verifica cum au fost achiziționate casele, cu ce bani și prin ce tertipuri ilegale. Toți s-au făcut că plouă și întreaga vină a fost aruncată pe noi, cei care am condus Primăria Timișoara în anii respectivi”.

Sursa Banatuldeazi.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide