TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Foto | Cum arată una dintre cele mai frumoase femei, la 5 ani după ce a fost mutilată în urma unei operaţii estetice: Mi-e teamă să mă întâlnesc cu cineva

Foto | Cum arată una dintre cele mai frumoase femeie, la 5 ani după ce a fost mutilată în urma unei operaţii estetice: Mi-e teamă să mă întâlnesc cu cineva

Fostul top-model Linda Evangelista, care trăieşte retrasă de cinci ani ca urmare a unei operaţii estetice ratate, a pozat pentru prima dată pentru revista People şi povesteşte prin ce trece.

A fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, invidiată şi bine plătită. Astăzi, Linda Evangelista trăieşte ascunsă şi evită oglinzile.

Ea a povestit pentru revista People despre şedinţele de criolipoliză care i-au lăsat sechele pe corp şi au determinat-o să renunţe la meseria ei.

„Iubeam să fiu pe podium. Acum, mi-e teamă să mă întâlnesc cu cineva cunoscut”, spune ea.

Evangelista vrea să povestească ce i s-a întâmplat „pentru a ajuta alte persoane care sunt în aceeaşi situaţie”.

Pentru fostul manechin în vârstă de 56 de ani, totul a început acum şase ani. După mai multe şedinţe de criolipoliză – un procedeu prezentat drept o alternativă la liposucţie şi care constă în congelarea celulelor adipoase – Linda Evangelista a experimentat efectul invers al acesteia, zonele adipoase s-au extins şi au devenit dure.

Medicul a diagnosticat o „hiperplazie adipoasă paradoxală”, apariţia de depuneri de grăsime pe corp, un efect secundar al criolipolizei. Şedinţele de liposucţie nu corectează aceste efecte.

To-modelul a dat în judecată în septembrie 2021 societatea CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc., cea care este la originea tehnologiei de criolipoliză.

Linda Evangelista vrea ca povestea ei să ajute alte persoane. „De ce simţim nevoia să facem aceste lucruri?”, s-a întrebat ea. „Am ştiut mereu că voi îmbătrâni. Şi ştiu că există transformări prin care trece un corp. Dar nu credeam că voi arăta aşa”, a spus ea.

content-image

Sursa: Stiripesurse


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide