TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FOTO- Descinderi în județul Argeș, la persoane bănuite de nerespectarea armelor și munițiilor

Doi bărbați, de 21 și de 40 de ani sunt cercetați pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și pentru amenințare, după ce polițiștii au găsit mai multe bunuri în urma a două percheziții domiciliare, efectuate într-o localitate din județul Argeș.

Potrivit IPJ Argeș, miercuri 18 august, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș s-au sesizat, din oficiu, în urma apariției în mediul online a unui videoclip, filmat în timp real și încărcat pe o platformă de socializare, în care mai multe persoane proferau amenințări și manipulau diverse arme.

Astfel, în dimineața zilei de 19 august, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au efectuat două percheziții domiciliare, în localitatea Bârla, la locuințele a doi bărbați, de 40, respectiv 22 de ani.

Conform sursei citate, în urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală cu aer comprimat, supusă autorizării, 80 de proiectile metalice, 2 săbii și un pistol de tip airsoft.

O persoană a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și amenințare, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.

sursa- romania24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide