BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FOTO: Doi copii au murit şi trei case au fost distruse de incendii în județul Mureș, în mai puţin de 24 de ore

colaj incendii mures

Doi copii şi-au pierdut viaţa şi trei case au fost distruse de incendii violente în mai puţin de 24 de ore, la Târgu Mureş, Vânători şi Miercurea Nirajului, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, alături de SVSU Miercurea Nirajului, SVSU Vărgata şi SMURD Miercurea Nirajului au intervenit, duminică, în oraşul Miercurea Nirajului, la un incendiu izbucnit la o casă de locuit, pe o suprafaţă de circa 100 mp.

Casa a fost distrusă aproape în totalitate după ce acoperişul s-a prăbuşit, fără a exista pericol de propagare la o locuinţă învecinată.

incendiu miercurea nirajului

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii au intervenit timp de trei ore pentru a împiedica un incendiu izbucnit la o casă din comuna Vânători să se extindă la locuinţele din vecini.

incendiu mures 1

„Pompierii militari din Detaşamentul Sighişoara au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit în localitatea Vânători, pe str. Principală. Incendiul s-a manifestat generalizat la întreaga locuinţă, cu pericol de extindere la o locuinţă învecinată, fără victime. Intervenţia s-a finalizat în cursul nopţii de 31.10.2021, după aproximativ 3 ore”, a arătat ISU Mureş.

În urma incendiului care s-a petrecut, în urmă cu o zi, în Cartierul Valea Rece din Târgu Mureş, în urma căruia doi copii şi-au pierdut viaţa, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a deschis o anchetă.

„În urma verificărilor efectuate, în interiorul imobilului au fost identificaţi doi minori, de 3 luni şi 1 an si 9 luni, care, din nefericire, au fost declaraţi decedaţi (…)

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, sub supravegherea unităţii de parchet competente”, a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide