BREAKING NEWS
  • 14:11 » Rata de incidență crește rapid în toate județele. Cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19
  • 14:07 » SUA vor să scoată înaintea Chinei avionul F-35 de 100 de milioane de dolari prăbușit în mare
  • 13:37 » Vasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina
  • 13:33 » Mamă și fiică, acuzate că efectuau intervenții de estetică medicală fără a avea studii
  • 13:29 » OMS: Următoarea variantă va fi cu mult mai contagioasă decât Omicron, întrebarea este dacă va fi mai mortală
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FOTO: Femeie atacată de propriul câine, în Galați. Cum au reușit jandarmii să o salveze

galati caini1

Jandarmii gălățeni au intervenit luni pentru imobilizarea unui câine agresiv care și-a atacat stăpâna în apartament. Femeia în vârstă s-a închis într-o cameră și a solicitat ajutor după ce a fost mușcată de animal.

Un câine agresiv și-a atacat stăpâna. Femeia s-a închis într-o cameră și a sunat la 112

Potrivit jandarmilor, un câine din rasa pitbul, în vârstă de 7 ani, a fost imobilizat după ce și-a atacat stăpâna. Animalul a fost scos din locuință și predat lucrătorilor de la ecarisaj.

Incidentul a avut loc luni într-un apartament din orașul Galați.

Inițial, jandarmii nu au reușit să pătrundă în interiorul locuinței, deoarece animalul era agitat, se lovea puternic în ușă, ia proprietara apartamentului nu se putea apropia pentru a deschide. Jandarmii au aflat că în interiorul locuinței se află o femeie în vârstă de 71 ani, bunica proprietarului câinelui.

galati caine

„Fiul femeii, aflat și el la fața locului, a declarat jandarmilor că a fost sunat de către mama sa, care i-a spus că animalul este foarte agitat, are ochii roșii, a mușcat-o ușor și nu o lasă să se dea jos din pat, împingând-o cu labele. Tot acesta a mai declarat jandarmilor că mama sa se deplasează cu ajutorul unui cadru metalic și că a încercat să intre în apartament, însă nu a putut intra deoarece cheia era în ușă”, au povestit jandarmii.

Deoarece apartamentul este situat la parter, jandarmii au reușit să imobilizeze animalul pe geam cu ajutorul unei crose.

„Jandarmii au ieșit din casa scării și au observat că geamul de la dormitor este deschis, moment în care s-au apropiat de fereastră, au tras jaluzeaua și au văzut câinele în cameră, agitat. În acel moment oamenii legii au scos crosa și au agățat câine, pe care l-au tras afară din locuință, pe geam. După ce au scos animalul din apartament, jandarmii au solicitat sprijinul lucrătorilor de la ecarisaj, care l-au preluat și l-au transportat la padoc”, au mai relatat jandarmii gălățeni.

Femeia a refuzat solicitarea unui echipaj medical.

(sursa: Mediafax)

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide