BREAKING NEWS
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
  • 21:25 » Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice
  • 21:15 » Ce este grăsimea abdominală.
  • 21:01 » Cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat.
  • 20:57 » Ce este uleiul squalane
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FOTO: Impact violent între un Range Rover și un BMW în Jucu. Unul dintre șoferi a rămas încarcerat

accident jucu cluj1

Un accident rutier a avut loc, marți după-amiază în localitatea Jucu de Mijloc din județul Cluj. Un bărbat a rămas încarcerat după impactul dintre două mașini.

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit pentru gestionarea situației de urgență survenită în urma unui accident rutier produs pe raza localității Jucu de Mijloc.

Pompierii au fost solicitați să intervină în jurul orei 12.40, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla un bărbat, de circa 60 de ani, care necesita asistență medicală de urgență. Acesta a primit primul ajutor calificat și a fost extras folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Echipajul SMURD l-a preluat în vederea transportului la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare acesta era în stare de conștiență și era cooperant.

accident jucu cluj

Două echipaje SAJ, care se deplasau către alte cazuri, au oprit pentru acordarea primului ajutor, până la sosirea forțelor alocate să intervină la accidentul respectiv.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere că existau scurgeri de combustibili pe carosabil, siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident.

Sursa: Romania24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide