BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FOTO: Peste 33.000 de pachete cu ţigări confiscate în urma a 11 percheziţii, în Maramureș

maramures tigari2

Peste 33.000 pachete cu ţigări au fost confiscate în urma a 11 percheziţii efectuate la domiciliile mai multor persoane din judeţul Maramureş, a informat luni, într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

În urma operaţiunii efectuate în cooperare cu lucrători din cadrul DGA şi SCCO Maramureş, au fost efectuate 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Maramureş, în urma cărora au fost ridicate în vederea confiscării 33.105 pachete ţigări, un autoturism, diferite sume în lei şi valută, telefoane mobile, precum şi alte înscrisuri.

maramrues tigari1

„Percheziţiile s-au desfăşurat la locaţii de pe raza localităţilor Sighetu Marmaţiei, Bocicoiu Mare, Crăciuneşti, Tisa şi Şomcuta Mare, iar dintr-o anexă a unui imobil nelocuit (folosit de către persoanele implicate în activitatea infracţională) din localitatea Crăciuneşti, precum şi de la domiciliile persoanelor vizate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 33.105 pachete cu ţigări, de provenienţă Duty Free, în valoare de 387.328 lei, un autoturism marca Seat Alhambra în valoare de 10.000 lei, suma de 56.250 lei şi 5.750 euro, 26 telefoane mobile, cartele SIM, înscrisuri, chei şi lacăte”, a spus Iulia Stan.

maramures tigari

Ea a adăugat că, în urma extinderii cercetărilor într-un dosar de contrabandă cu ţigări şi a mandatelor emise de către Judecătoria Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Maramureş şi SPF Vişeu de Sus, în cooperare cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul DGA – SJA Maramureş şi SCCO Maramureş, au pus în aplicare, duminică, începând cu ora 7,00, 11 mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Maramureş.

La activitate au participat 40 de poliţişti de frontieră, 4 poliţişti de la DGA -SJA Maramureş şi 4 poliţişti de la SCCO.

maramures tigari3

„Având în vedere complexitatea cauzei, poliţiştii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, sub directa supraveghere a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, urmând ca, în baza probelor administrate, să fie dispuse măsurile legale ce se impun”, a mai precizat Iulia Stan. Agerpres

sursa foto: Poliția de Frontieră

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide