TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FOTO: Poliția Animalelor a readus bucuria într-o familie din Arad: câinele dispărut de un an, găsit

Două fetițe din Arad au trăit cea mai mare bucurie, când reprezentanții Poliției Animalelor l-au găsit pe Ruby, cățelul care dispăruse de acasă în urmă cu un an. Ruby a fost găsit la 60 de kilometri distanță de casă.

Ruby, un cațel de 4 ani și jumătate, a plecat de acasă, anul trecut, în iunie.

De atunci, toată familia l-au căutat. Singurele care nu și-au pierdut speranța au fost mezinele Carla, de 10 ani, și Ema, în vârstă de 4 ani, care nu au încetat să-l caute pe Ruby.

Părinții Carlei și Emei au postat pe toate rețelele de socializare imagini cu Ruby, au lipit afișe, au vorbit cu toți prietenii lor și ai părinților, dar în zadar.

Când au auzit că s-a înființat „Poliția Animalelor”, fetele și-au rugat părinții să le spună polițiștilor că-l caută pe Ruby de foarte multă vreme și le este tare dor de el.

Într-una din acțiunile din județ, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au auzit despre un „câine negru, pare a fi tânăr, care nu stă într-un loc, prietenos dar veșnic pe fugă”, tocmai în Șicula, la 60 de kilometri de Arad.

Polițiștii au pornit în căutarea cățelului despre care vorbeau localnicii, sperând că este Ruby.

După ce părinții le-au confirmat polițiștilor că patrupedul este Ruby, adulții au pus la cale reîntâlnirea.

Momentul i-a emoționat pe toți și după mai mult de un an de zile, Ruby s-a întors acasă la Carla, Ema și părinții lor.

sursa: mediafax.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide