BREAKING NEWS
  • 14:26 » Satul din România unde oamenii plătesc de 7 ori mai mult pentru apa folosită: „O plătesc, dar n-am consumat-o”
  • 14:20 » Ce e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UECe e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UE
  • 14:16 » UE ia în calcul crearea unei diplome universitare europene, recunoscută automat în toate ţările membre
  • 14:14 » A început ședința CSAT despre Rusia. Este analizează situația de securitate din Zona Mării Negre și de pe Flancul Estic
  • 14:11 » Rata de incidență crește rapid în toate județele. Cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FOTO: Razie de 4 ore pe străzile din Dâmbovița. Au curs amenzile

Razie de proporții în Dâmbovița. Polițiștii au constatat 2 infracțiuni, au dat peste 370 de sancțiuni contravenționale și au reținut 8 permise de conducere.

Razia a avut loc miercuri, între orele 06:00-10:00.

Polițiștii au urmărit în special verificarea legalității transportului de persoane și a respectării normelor privind circulația pe drumurile publice.

Activitatea a avut ca scop reducerea riscului rutier și implicit creșterea gradului de siguranță în timpul deplasărilor pe drumurile publice din Dâmbovița. A fost, totodată, verificat și modul în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier și au aplicat 374 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 108.460 de lei.

Dintre acestea, 330 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legate de circulația pe drumurile publice, 20 la legea privind ordinea și liniștea publică și 12 pentru încălcarea prevederilor legii privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, 52 de șoferi au fost sancționați pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 81 pentru neportul centurii de siguranță, 6 pentru transportul rutier al mai multor persoane decât numărul de locuri pe scaune prevăzut în certificatul de înmatriculare și 57 pentru defecțiuni tehnice la autovehicule.

Alte 37 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru abaterile comise de bicicliști și 7 pentru abaterile pietonilor.

De asemenea, polițiștii au reținut 8 permise de conducere, patru dintre acestea fiind pentru consumul de alcool la volan.

La activitate au participat și reprezentanți de la Registrul Auto Român Dâmbovița.

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide