TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FOTO-VIDEO: Polițiștii din Ilfov au confiscat aproape o tonă de articole pirotehnice

Poliţiştii ilfoveni au confiscat, în perioada 4 – 9 decembrie, aproximativ o tonă de articole pirotehnice şi au întocmit trei dosare penale.

„Poliţişti ilfoveni au constatat o serie de nereguli privind regimul materiilor explozive, context în care au întocmit trei dosare penale, au confiscat articolele pirotehnice descoperite şi au aplicat sancţiuni contravenţionale, cu amenzi, faţă de persoanele care nu au înţeles să respecte legislaţia în domeniu”, informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov transmis, vineri, AGERPRES.

Pe 8 decembrie, poliţiştii oraşului Voluntari s-au sesizat din oficiu în urma unor activităţi investigativ-operative şi au deschis un dosar penal pentru operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

ilfov1

Cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov şi al tehnicianului criminalist, joi, s-a efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat din comuna Petrăchioaia, bănuit că ar fi deţinut fără drept, mai multe articole pirotehnice, pe care ar fi urmat să le comercializeze.

În locuinţa bărbatului, poliţiştii au descoperit 500 kg de articole pirotehnice, din categoria F2 şi F3, pe care au indisponibilizat-o, în vederea continuării cercetărilor.

„350 kg de articole pirotehnice au fost descoperite şi de poliţiştii de la arme, la data de 8 decembrie, în Pantelimon, context în care au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de realizare a oricăror operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, cei trei bărbaţi depistaţi, fiind conduşi la sediul Poliţiei, pentru cercetări”, precizează IPJ Ilfov.

La data de 4 decembrie, în localitatea Snagov

La data de 4 decembrie, în localitatea Snagov, poliţiştii au depistat în trafic un conducător auto care transporta aproximativ 30 kg de articole pirotehnice, din categoria F2 şi P1, pe care ulterior ar fi urmat să le comercializeze.

ilfov2

Pe 9 decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Jilava au depistat în trafic un alt conducător auto, care transporta aproximativ 100 kg de articole pirotehnice, din categoria F2 şi F3, fără să deţină autorizaţie. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar articole pirotehnice au fost confiscate.

„La aceeaşi dată, poliţiştii de la economic au confiscat 3 kg de articole pirotehnice din categoria F1, descoperite la un agent economic care nu deţinea autorizaţie de comercializare pentru aceste produse, în cauză fiind aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 2.000 lei conform Legii 126/1995”, mai arată sursa citată. Agerpres

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide