TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Guvernul Franței intenționează să adopte o legislație mai dură împotriva cetățenilor străini care comit infracțiuni pe teritoriul țării. Ministrul de interne francez, Gerald Darmanin, a spus că noile legi „vor permite expulzarea oricărui străin recunoscut vinovat de un act grav de către justiţie, oricare ar fi condiţia de prezenţă pe teritoriul nostru naţional”.

„În prezent, un străin care a comis acţiuni grave nu este expulzabil dacă el îndeplineşte anumite condiţii, cum ar fi sosirea pe teritoriul francez înainte de 13 ani”, a declarat ministrul, citat de AFP și Agerpres.

„Vrem să se permită expulzarea oricărui străin recunoscut vinovat de un act grav de către justiţie, oricare ar fi condiţia de prezenţă pe teritoriul nostru naţional”, a adăugat el.

Această nouă dispoziţie va fi integrată în viitoare lege de orientarea şi programare a Ministerului de Interne, care va fi „prezentata la începutul anului şcolar”, a spus ministrul.

„Suntem gata să discutăm, să adăugăm şi să găsim compromisuri cu Republicanii, cu centriştii şi chiar cu o parte a stângii” pentru a face să fie adoptată această lege, a mai precizat ministru francez.

sursa: digi24,ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide