TRENDING
  • 8:05 » DUREREA LIGIEI DECA
  • 12:10 » ȚUȚU-POPESCU, DUETUL CU MASCĂ
  • 22:17 » Un milionar american își donează 99% din avere: „Copiii nu înțeleg deloc banii”
  • 22:15 » Moartea inexplicabilă a doi frați. S-au stins în aceeași zi, la o oră distanță: „Inima lui nu a mai suportat”
  • 22:14 » Mihaela Bilic, despre câtă ciocolată avem voie să mâncăm într-o zi. Condiția care nu trebuie încălcată
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FRF le spune stop antrenorilor fără licența PRO. „E nedrept!”

FRF a hotărât să le interzică antrenorilor care profesează în Liga 1 fără a avea licența PRO să mai stea de vorbă cu presa, astfel că după victoria Rapidului de pe terenul lui FC Botoșani nu i-am putut asculta și vedea pe cei doi tehnicieni. De asemenea, cei fără licență nu mai au voie să se ridice de pe banca tehnică în timpul partidelor și să dea indicații.

Rapid a ajuns la al saselea meci din tot atatea jucate in care nu a primit niciun gol ,performanță unică în istoria Ligii 1. Cu toate că în Giulești e o continuă sărbătoare, la finalul jocului nu am avut parte și de reactia antrenorului Mihai Iosif, unul dintre cele mai spumoase personaje din fotbalul nostru.

Interziși la TV! FRF le spune stop antrenorilor fără licența PRO. „E nedrept!”

El este antrenorul de facto al formației, dar, pentru că nu are licența PRO, în fața microfoanelor a apărut tehnicianul din acte, Adrian Matei. Nici gazdele nu au scăpat neafectate de această decizie a Federației Române de Fotbal, întrucât și principalul botoșănenilor, Marius Croitoru, se află în aceeași situație.

FRF le pune leucoplast la gură antrenorilor fără licența PRO! „E o chestiune privată!”

FRF le-a interzis antrenorilor care nu dețin licența PRO să mai ia parte la conferințele oficiale de presă și să dea indicații în timpul meciurilor, dar acum a hotărât să nu le mai permită să vorbească nici în cadrul interviurilor „la cald”.

Omul de televiziune Radu Naum s-a declarat dezamăgit de atitudinea FRF, căreia i-a transmis că reacțiile tehnicienilor de după jocuri nu ar trebui să lipsească. „În fond, este o chestiune privată, e la televiziune”, a spus Radu Naum la Digi Sport.

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, s-a declarat, de asemenea, împotriva acestei măsuri a federației: „E clar că este ceva în neregulă și trebuie să găsim o soluție pentru acești antrenori. Dar, e nedrept ca antrenorii care fac performanță să nu poată să vorbească. Fotbalul lui Croitoru e frumos, e păcat”.

sursa:pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide