BREAKING NEWS
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
  • 22:56 » O retrospectivă tristă a celor 21 luni de școală în pandemie
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Corpul unei persoane de sex feminin a fost găsit în Olanda, la sute de kilometri distanță de țărm. Femeia a fost dată dispărută în urma inundaţiilor deosebit de grave care au distrus vestul Germaniei în luna iulie a acestui an.

 

Corpul persoanei care a murit în condiții tragice a fost descoperit în urmă cu mai multe săptămâni, însă datele oficiale nu au putut fi confirmate până astăzi, deoarece autoritățile au fost nevoite să identifice persoana decedată, o misiune deloc ușoară, având în vedere starea de degradare în care se afla trupul.

Din păcate, numărul deceselor nu este unul final, având în vedere că două persoane rămân în continuare date dispărute de familie și prieteni. Zonele afectate ale Germaniei sunt și acum în reconstrucție. Au trecut trei luni de la furia naturii, însă mii de clădiri sunt încă dezafectate.

 

Femeia a fost luată de ape în urma unei revărsări destul de brutale a râului Ahr, iar apoi se pare că a ajuns în Rin, afluent al acestuia din urmă fiind Ahr. Trupul femeii a plutit apoi zile la rând până la gurile fluviului, la Rotterdam, în Olanda.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide