TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Furtuna violentă din seara anterioară a cauzat pagube mari în nordul județului Dâmbovița

Furtuna violentă care a început noaptea trecută a cauzat, se pare, mai multe pagube decât se credea. Președintele Consiliului Județean a mers alături de un grup de specialiști pe DJ714 – zona Cheile Tătarului – pentru a vedea gravitatea incidentului. Acolo au descoperit că aproximativ 200 metri din DJ714 au fost afectați de furtună.

Corneliu Ștefan, președintele CJ a transmis că “drumul va fi închis până la refacerea porțiunii afectate. În acest sens, la Cabana Bolboci, dar și la intrarea pe drumul dinspre Peștera spre Cheile Tătarului, vor fi montate indicatoare care vor anunța acest lucru”, iar “accesul către zona Platoul Padina se va face pe varianta asfaltată de pe marginea Lacului Bolboci.”

Acesta a menționat, de asemenea, că “turiștii aflați acum în munte sunt în deplină siguranță. A fost găsită și ruta pe care pot merge spre casă. Vă asigur că vom reface drumul în cel mai scurt timp, astfel încât zona montană să fie accesibilă pe toate rutele existente.”

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a fost convocat pentru această după-amiază și urmează noi informații despre situația din munte.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide