BREAKING NEWS
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
  • 0:36 » Românii care vin din ţări din sudul Africii, carantinaţi 14 zile
  • 0:12 » România a semnat Acordul de împrumut cu Comisia Europeană pentru prima tranşă de 15 miliarde de euro din PNRR
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Gabriela Firea, reacție dură după ce a văzut lista miniștrilor USR: ‘Mare parte din catastrofa în care ne aflăm este şi din cauza domniei sale’

Gabriela Firea, senator PSD, a comentat lista de miniștri ai cabinetului Cioloş precizând că toate acele numiri “nu excelează în realitate”, unii dintre ei fiind principalii responsabili pentru catastrofa sanitară în care se afla România, în acest moment.

Biroul Național al USR a agreat, astăzi, lista de miniștri și forma finală a programului de guvernare care vor fi propuse spre validare în Comitetul Politic al partidului.

Mai mult, Dacian Cioloş a precizat că indiferent de situație crede că și pentru PSD tot USR poate fi o soluție pentru a depăși lunile care urmează: „Poate ne rupem gâtul și veți scăpa de noi sau poate vom reuși să ținem lucrurile sub control și vă vom permite să vă numărați liniștiți procentele. Oricum ar fi, ieșiți în câștig, pentru că sunt convins că nu vreți să vă treziți pe tavă cu o țară demolată”.

Analizând lista şi declarația lui Dacian Cioloş, Gabriela Firea, senator PSD, s-a arătat mirată reamintind că “preşedintele USR a spus în mai multe declarații că nu este un politician cinic şi că nu îşi gândește strategia politică şi următorii pași mânat de sentimente cinice”.

„Cum poţi să spui aşa ceva ca politician serios, responsabil votați-mă, sunt foarte slab şi eu şi echipa mea dar votați-mă că în felul acesta scăpați de mine.

Şi în toată această discuție unde este ţara, unde e România, unde sunt Românii. Voiam să remarc pe lângă celelalte peroane care excelează în domeniile de activitate pe care le aveau sub fotografii, că ele nu excelează în realitate, să mă refer la doamna ministru propus al Sănătăţii Ioana Mihăilă.

Mare parte din catastrofa în care ne aflăm este şi din cauza domniei sale. Pentru că toată vara nu au mișcat un deget la ministerul Sănătăţii pentru a realiza acele achiziții de medicamente necesare spitalelor în valul 4. Aceasta este performanta doamnei Mihăilă.

Şi a pierdut 4,7 milioane de euro fonduri nerambursabile pentru teste rapide care ar fi fost foarte necesare acum la începerea şcolii. Aceștia sunt oamenii”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Sursa: Stiripesurse.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide