BREAKING NEWS
  • 3:47 » STUDIU | Ce diferenţă face booster-ul anti-COVID în privinţa imunităţii?
  • 3:26 » Polițiști în concurs. Vor dona premiile pentru ajutorarea unui coleg
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Gabriela Ruse, victorie de prestigiu la Chicago » CTP, comentariu „la cald”: „O frumusețe de tenis!”

Gabriela Ruse (22 de ani, 98 WTA), proaspăt intrată în prima sută mondială, a izbutit o victorie de prestigiu astăzi, în primul tur al turneului de la Chicago. Românca a învins-o în două seturi pe Camila Giorgi (37 WTA), scor 6-4, 6-2

Gabriela Ruse e una dintre surprizele plăcute din 2021. În decurs de doar câteva luni, Ruse a bifat o serie de premiere: a câștigat primul titlu al carierei, la Hamburg, s-a calificat în premieră pe tabloul principal de la US Open, iar recent a intrat în Top 100.

Gabriela Ruse, victorie de prestigiu la Chicago

Aflată la Chicago, oraș care găzduiește pentru a doua oară un turneu WTA în acest an, Gabi Ruse a mai izbutit un rezultat important: a trecut în minimum de seturi de Camila Giorgi (29 de ani, 37 WTA), după o oră și 35 de miute de joc. A fost 6-4, 6-2, după un meci dominat în întregime de jucătoarea noastră.

Camila Giorgi, învinsă de Simona Halep în primul tur de la US Open,a castigat in 2021 prestigiosul turneu de la Montreal, ceea ce îi conferă rezultatului izbutit de Gabi Ruse și multă greutate

Ce mai fac niște fete cu rachete
EDITORIAL
Ce mai fac niște fete cu rachete

„O frumusețe de tenis a arătat Gabriela Ruse în fața Camilei Giorgi, cap de serie 15 în puternicul turneu de la Chicago. Gabi a răspuns cunoscutului stil „sălbatic” al campioanei de la Montreal, cu un joc inteligent, echilibrat între apărare și atac, rupând ritmul cu stopuri bine puse și forțând o minge în plus peste fileu când era nevoie”, a comentat victoria Gabrielei,jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Gabriela Ruse a intrat în Top 100

Conform ultimei actualizări a clamanetului WTA, Simona Halep se situează pe locul 15, cu o poziție mai jos față de actualizarea precedentă.

România mai are și alte reprezentate în Top 100: Sorana Cîrstea, Irina Begu și Gabriela Ruse. Cea mai importantă ascensiune în ultima săptămână a fost înregistrată în cazul Mihaelei Buzărnescu (148 WTA), finalista de la Valencia urcând 27 de poziții.

Jaqueline Cristian avansează la Nur-Sultan

Tot astăzi, dar la Nur-Sultan, în Kazahstan, Jaqueline Cristian (126 WTA) a învins-o într-un meci extrem de echilibrat pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva (170 WTA), scor 4-6, 7-5, 6-2, după un meci care a durat două ore și 34 de minute.

Jaqueline Cristian a fost dârză și concentrată în meciul greu cu puternica Natalia Vikhlyantseva. Rusoaica posedă servicii bombă și un rever dărâmător. Însă, dacă e silită să lovească din alergare, masivitatea o face mai lentă și greșește. Deși a fost condusă cu 6-4, 4-2, Jaqueline nu s-a descurajat niciun moment, a continuat să aplice planul tactic, mișcându-și adversara, a recuperat mingi ca și pierdute, reușind până la urmă să destabilizeze „mitraliera” rusească. Numai de-ar ține-o! – Cristian Tudor Popescu

sursa:gso.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide