TRENDING
  • 21:28 » Ciolacu le-a spus șefilor OMV că nu discută legea offshore atât timp cât Austria se opune României în Schengen
  • 21:56 » Furie în rândul militarilor ucraineni din prima linie, după ce liderii armatei au anunțat din greșeală eliberarea unui sat lângă Bahmut
  • 21:49 » Proiect de lege: Închisoare de până la 25 de ani pentru producerea, vânzarea, transportul, deţinerea de droguri de mare risc
  • 21:44 » Bărbat reţinut după ce a furat 70.000 de lei dintr-un autoturism. A intrat în mașină după ce a copiat semnalul închiderii centralizate
  • 21:39 » Șoferul care a omorât o familie de spanioli în Sibiu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare și plata unor daune de 850.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Gala Performanței în Educația Târgovișteană 2021 – VIDEO

Astăzi, 12 iulie, a avut loc cea de-a V-a ediție a Galei Performanței în Educația Târgovișteană, eveniment destinat tuturor elevilor târgovișteni cu rezultate remarcabile la examenele naționale, olimpiade și concursuri școlare naționale, cât și profesorilor care le stau în spate și îi îndrumă pe tineri către succes.

Gala s-a desfășurat în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra Târgoviște, unde Primăria Târgoviște a premiat 6 elevi pentru media 10 la examenele naționale (2 elevi la Evaluarea Națională, respectiv 4 la Bacalaureat) și 70 de elevi și profesori pentru rezultatele obținute la competiții sportive.

De asemenea, au existat și câteva momente artistice deosebite, printre care s-a aflat și corala Appassionato, condusă de dirijorul Florin Badea.

La festivitate au participat: primarul Municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, Inspector Școlar General – Cătălina Homeghiu, viceprimarul Municipiului Târgoviște – Monica Ilie, secretarul Municipiului Târgoviște – Chiru Cristea Cătălin, consilieri locali, profesori, elevi, reprezentanții elevilor dâmbovițeni – Consiliul Județean al Elevilor Dâmbovița și familiile celor premiați.

Primarul Cristian Stan a transmis pe Facebook:

“Unul dintre momentele mele preferate, nu doar ca primar al municipiului, ci ca simplu membru al comunității: recunoștința pentru un efort extraordinar, acela de a face performanță în Educație. Este piatra de temelie a construcției noastre pentru tot ceea ce înseamnă viitor. De cei care au fost premiați astăzi depinde, în mare măsură, cum va arăta comunitatea mâine. Numai că, pentru a-i avea în sprijinul nostru, trebuie ca și noi să le fim sprijin. Instituțional, social, familial – în toate modurile posibile. O „alianță” elevi-părinți-profesori și reprezentanți oficiali ai urbei, care să ajute la crearea, atingerea și promovarea performanței. Sunt mândru de acești copii, de profesorii care i-au îndrumat, de părinții care i-au crescut. Târgoviștea noastră are viitor.”

Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, a transmis și el câteva gânduri:

“A fost o plăcere pentru mine să particip, astăzi, la “Gala performanței în educația târgovișteană”, eveniment organizat de Primăria Municipiului Târgovişte.

Ca de fiecare dată, administrația târgovișteană este alături de elevii care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură și în competițiile sportive din anul școlar care s-a încheiat de curând.

La rândul meu, îi felicit pe cei care nu s-au dat bătuți de anul greu prin care toți am trecut, îi felicit pe profesorii și pe antrenorii care au avut grijă ca elevii lor să fie cât mai bine pregătiți, dar mulțumirile mele merg și către părinții premianților de astăzi.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, vreau să vă asigur că, la sfârșitul acestui an, instituția pe care o conduc va premia elevii cu cele mai bune rezultate din județul Dâmbovița.”

Sursă video: ColumnaTV


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide