BREAKING NEWS
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
  • 15:44 » Un șofer beat oprit de poliție în Predeal a încercat să ofere 8.000 de lei agenților ca să-l lase să plece
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Din pricina pandemiei de COVID, gala a fost susținută online în decursul a două seri, iar în mediul virtual au fost invitați doar persoanele nominalizate. Lungmetrajul a avut un impact puternic asupra publicului, dar și a criticilor. Povestea de viață a protagonistei principale, McDormand, în vârstă de 63 de ani a reușit să cucerească inimile oamenilor, mai ales că evenimentele sunt relatate într-un mod cât mai real.

 

„Nomadland” a reușit să câștige o mulțime de premii aflate încă în desfășurare, iar experiențele legate de viața văduvei, adică a personajului principal, care reușește să se mute într-o rulotă și să aibă parte de diverse experiențe, sunt pe cât se poate de interesante.

De la decernarea Premiilor BAFTA a lipsit și prințul William, cel care a devenit președintele de drept al acestui eveniment. Bărbatul și-a anulat participarea după ce a aflat că prințul Filip a decedat. Organizatorii evenimentului au dorit să îl onoreze pe cel care a fost primul președinte al premiilor BAFTA în 1959, așa că i-au oferit un omagiu chiar la începutul evenimentului.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide