BREAKING NEWS
  • 21:06 » Incendiu de proporții la o hală din Timișoara (FOTO/VIDEO)
  • 20:50 » Un bărbat a refuzat să oprească la semnalul polițistului, l-a lovit cu mașina și a fugit
  • 20:48 » Și-a lăsat nevasta și copiii pentru o refugiată ucraineancă pe care a primit-o în casă
  • 20:44 » Variola maimuței. Ce este, cum se transmite și cât de gravă e boala? OMS: „Acesta nu este un eveniment obișnuit”
  • 20:39 » Media din clasele V-VIII ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Cîmpeanu: Notele și-au pierdut foarte mult din relevanță
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Din pricina pandemiei de COVID, gala a fost susținută online în decursul a două seri, iar în mediul virtual au fost invitați doar persoanele nominalizate. Lungmetrajul a avut un impact puternic asupra publicului, dar și a criticilor. Povestea de viață a protagonistei principale, McDormand, în vârstă de 63 de ani a reușit să cucerească inimile oamenilor, mai ales că evenimentele sunt relatate într-un mod cât mai real.

 

„Nomadland” a reușit să câștige o mulțime de premii aflate încă în desfășurare, iar experiențele legate de viața văduvei, adică a personajului principal, care reușește să se mute într-o rulotă și să aibă parte de diverse experiențe, sunt pe cât se poate de interesante.

De la decernarea Premiilor BAFTA a lipsit și prințul William, cel care a devenit președintele de drept al acestui eveniment. Bărbatul și-a anulat participarea după ce a aflat că prințul Filip a decedat. Organizatorii evenimentului au dorit să îl onoreze pe cel care a fost primul președinte al premiilor BAFTA în 1959, așa că i-au oferit un omagiu chiar la începutul evenimentului.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide