TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, au efectuat percheziții la domiciliile a 10 bărbați, cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu.

În  30 septembrie 2022, cei 10 bărbați ar fi pătruns în curtea unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Tufești, pe care l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele, dar și cu un obiect contondent în zona capului.

În urma activităților desfășurate, la domiciliile unora dintre aceștia a fost descoperit un pistol cu gaze, 50 de cartușe, mai multe cuțite și o macetă, toate bunurile fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cei 10 bărbați, cu vârstele cuprinse între 27 și 57 de ani, toți din municipiul Brăila, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri. În urma probatoriului administrat, 3 dintre aceștia, în vârstă de 27, 46 și 57 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Brăila.

În cursul zilei de mâine, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați cu propunere legală.

sursa; g4media.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide