TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Galați. Un tânăr de 19 ani reţinut după ce a înşelat mai multe persoane sub pretextul că este preot

femeie-catuse-arestata-inchisoare-300x169

Un tânăr în vârstă de 19 ani, suspectat că a înşelat mai multe persoane sub pretextul că ar fi preot, a fost reţinut pentru 24 de ore informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi au efectuat, la data de 7 septembrie, o percheziţie domiciliară în municipiul Galaţi, la locuinţa unui tânăr de 19 ani, bănuit de înşelăciune în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi.

„Din cercetări a rezultat că, timp de aproximativ un an, folosindu-se de calitatea falsă de preot, sub pretextul strângerii unor ajutoare financiare pentru înmormântare şi construirea unei biserici, tânărul ar fi primit donaţii de la diferite persoane din ţară şi din străinătate, prejudiciul stabilit, până în prezent, fiind de aproximativ 11.000 de lei. În urma percheziţiei domiciliare, au fost administrate mai multe mijloace materiale de probă, din acestea rezultând posibilitatea existenţei şi altor victime, întreg prejudiciul cauzat urmând a fi stabilit pe parcursul cercetărilor”, precizează IPJ Galaţi.

Poliţiştii l-au reţinut pe tânăr pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, procurorii dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. AGERPRES

 

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide