BREAKING NEWS
  • 14:26 » Satul din România unde oamenii plătesc de 7 ori mai mult pentru apa folosită: „O plătesc, dar n-am consumat-o”
  • 14:20 » Ce e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UECe e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UE
  • 14:16 » UE ia în calcul crearea unei diplome universitare europene, recunoscută automat în toate ţările membre
  • 14:14 » A început ședința CSAT despre Rusia. Este analizează situația de securitate din Zona Mării Negre și de pe Flancul Estic
  • 14:11 » Rata de incidență crește rapid în toate județele. Cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19
Daca ti-a placut, distribuie acum!

GALERIE FOTO  Incendiul din Oituz a fost stins după 9 zile. Flăcările au distrus 35 de hectare de pădure

Incendiul de pădure din Oituz, județul Bacău, a fost stins marți, după 9 zile. Au ars 35 de hectare de pădure în urma incendiului izbucnit din cauza unui foc deschis.

ISU Bacău a anunțat, marți seară, că incendiul din comuna Oituz a fost lichidat. Flăcările au izbucnit duminică, pe 31 octombrie, iar de atunci pompierii au intervenit fără încetare pentru a stinge flăcările.

Au fost ajutați și de o aeronavă C-27J Spartan din dotarea Forţelor Aeriene Române configurată pentru stingerea incendiilor.

Intervenția a fost dificilă pentru că terenul e foarte accidentat, iar accesul era periculos, deoarece pe acolo a trecut linia frontului în Primul Război Mondial și se află elemente de muniție rămasă neexplodată.

Sursa: digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide