TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

GALERIE FOTO  Plajele de pe litoral au devenit verzi. Cantitate uriașă de alge în Olimp, Mangalia și Vama Veche

Plajele din sudul litoralului sunt invadate de alge, iar cantitatea lor este atât de mare încât ele nu pot fi înlăturate în ciuda intervențiilor din fiecare seară ale echipelor Apelor Române Dobrogea-Litoral.

Instituția a făcut publice mai multe fotografii cu cantitatea imensă de alge de pe plaje și din mare.

Sunt afectate plajele din stațiunile Olimp, Mangalia și Vama Veche.

„Echipele din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Constanța intervin în fiecare seară pe linia țărmului, dar cantitatea mare de algă în apă nu poate fi evacuată decât în momentul în care aceasta ajunge pe țărm”, au comunicat specialiștii de la Apele Române.

Sursa: digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide