TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

GALERIE FOTO Un pui de elefant pictează tablouri care se vând cu sute de lire sterline

Un elefant pictează tablouri care se vând cu sute de lire sterline.

Un elefant pictează tablouri care se vând cu sute de lire sterline. Foto: Profimedia Images

Imagini inedite au fost surprinde în provincia Chiang Mai din Thailanda, unde un pui de elefant pictează tablouri care s-au vândut la licitație cu sute de lire sterline. Animalul are nouă ani, este femelă, se numește Nong Thanwa, iar banii strânși din vânzarea picturilor vor fi folosiți pentru a construi un noi adăposturi în tabăra de elefanți.

Nong Thanwa pictează scene despre care îngrijitorii cred că înfățișează prietenia dintre pe ea și un alt elefant din tabăra provinciei Chiang Mai. Puiul de nouă ani ține pensula și tamponează vopseaua pe o bucată de pânză pentru a desena siluetele. Apoi adaugă inițialele „TW” și numele prietenului ei „Dumbo” în partea de jos a imaginii.

Picturile sale au fost licitate online pentru a strânge fonduri cu scopul de a construi un nou adăpost pentru elefanții din tabără, iar până acum s-au strâns peste 4.000 de lire sterline.

“Strângerea de fonduri a fost făcută pentru a le oferi elefanților o viață mai confortabilă în tabără. Este un lucru bun că avem aici un elefant talentat care poate desena imagini frumoase. Pandemia Covid-19 ne-a afectat operațiunile, astfel încât să ne putem baza doar pe ajutorul celorlalți pentru a menține nevoile animalelor. Unul dintre beneficiarii strângerii de fonduri, Plai Dumbo, care se află într-unul din desenele lui Nong Thanwa, era bolnav, așa că avea nevoie de îngrijiri de la medicii veterinari”, a precizat ofițerul taberei de elefanți, Thanophoom Asoketrakul.

Thanophoom a adăugat: “Veterinarii de la Universitatea Chiang Mai ne-au ajutat întotdeauna să-l tratăm pe Dumbo ori de câte ori a fost bolnav. Va beneficia cu adevărat de un nou adăpost”.

În Thailanda se estimează că trăiesc în jur de 2.000 de elefanți în sălbăticie și un număr similar în captivitate.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide