TRENDING

14:54 » Ce sancțiuni riscă Diana Șoșoacă după scandalul din Parlamentul European. În ce condiții îi poate fi suspendat sau retras mandatul

14:45 » Rusia consideră „prezența concentrată” a navelor NATO în Marea Neagră drept o ameninţare: Suntem atenţi la România şi Bulgaria

14:41 » Percheziții acasă la Bianca Drăgușanu, acuzată de evaziune fiscală din vânzarea de haine. Polițiștii au dus-o la audieri

14:37 » Canicula face victime în România. 3 oameni au murit, numărul apelurilor la 112 crește. Arafat: „Oamenii nu mai pot”

14:29 » Un polițist din Sibiu este acuzat că a inventat un accident rutier. Ar fi mințit în procesul verbal ca să-și ajute un prieten

Daca ti-a placut, distribuie acum!

Garda de Mediu Dambovita reprezentata prin Comisar Sef Vlad DRUGA prezinta bilantul activitatilor pe 2021 pana in prezent.
Activitatea institutiei Garzii de Mediu Dambovita de la inceputul anului 2021 pana in prezent a fost precizata astfel pe pagina de facebook :
,,De la începutul anului, Garda de Mediu – Comisariatul Județean Dâmbovița a realizat următoarele activități din Planul anual de acțiuni pe 2021:
Inspecții 301, din care:
– 10 inspecții planificate la obiective IED;
– 4 inspecții tematice planificate;
– 287 inspecții neplanificate ( 119 sesizări, 69 autosesizări , 1 poluare accidentală, 33 inspecții tematice, 37 inspecții cu alte autorități, 21 inspecții pentru respectarea condițiilor impuse în actele de reglementare, 6 inspecții pentru verificarea realizării măsurilor impuse).
Cu ocazia controalelor desfășurate au fost confiscate 4 autoturisme, au fost aplicate 50 sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 630 000 lei și impuse 2 măsuri de sistare a activității.
Comisar Sef Vlad DRUGA GARDA DE MEDIU DAMBOVITA

Comisar Sef Vlad DRUGA GARDA DE MEDIU DAMBOVITA

sursa : facebook

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide