TRENDING
  • 11:12 » „ȘPĂGARU”?
  • 18:28 » Celebrul vlogger MrBeast ajută 1.000 de oameni să își recapete vederea. Peste 41 de milioane de vizualizări într-o zi
  • 18:27 » Compatibilitate astrologică: zodiile cu care te înțelegi și cele de care e bine să fugi
  • 18:26 » Efectul neștiut al cafelei cu lapte
  • 18:25 » Combinații de alimente interzise. Cum trebuie să mâncăm corect pentru a avea o digestie sănătoasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Gheorghe Hagi, despre transferul lui Cicăldău și Moruțan: „Dacă au ajuns să semneze cu Galatasaray înseamnă că sunt valoroşi”

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanța, a comentat transferurile lui Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Părerea fostului mare fotbalist este aceea că ambii jucători au nevoie de timp pentru a se acomoda în Turcia.

Olimpiu Moruţan (22 de ani) joacă la FCSB din 2018, după ce a mai evoluat la Universitatea Cluj şi FC Botoşani.

El va fi coleg la Galatasaray cu un alt român, mijlocaşul Alexandru Cicâldău, care a fost transferat de la Universitatea Craiova, pentru 6,5 milioane de euro.

Gheorghe Hagi, despre transferul lui Cicăldău și Moruțan: „Dacă au ajuns să semneze cu Galatasaray înseamnă că sunt valoroşi”

Gheorghe Hagi, despre transferul lui Cicăldău și Moruțan: „Dacă au ajuns să semneze cu Galatasaray înseamnă că sunt valoroşi

Hagi a fost întrebat marţi, într-o conferinţă de presă, care este opinia sa despre transferul lui Moruţan la Galatasaray.

„E îmbucurător că doi jucători români ajung la un club atât de mare cum e Galatasaray. Trebuie să fie conştienţi că trebuie să facă acel salt valoric, au nevoie de timp de adaptare. Trebuie să aveţi răbdare cu ei.

E o schimbare destul de mare când ajungi la un club atât de mare, cu alt ritm, altă intensitate şi trebuie să le dăm timp.

Sunt jucători talentaţi amândoi, atât Cic, cât şi Moruţan. Dacă au ajuns să semneze cu Galatasaray înseamnă că sunt valoroşi”, a declarat Gheorghe Hagi.

 

Olimpiu Moruţan va fi transferat la Galatasaray Istanbul, pentru 5,7 milioane de euro, plus bonusuri.

În cazul în care transferul lui Moruţan se va perfecta, el va fi al 15-lea fotbalist român care joacă la Galatasaray, cei mai cunoscuţi fiind Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu.

 

Care e prețul cerut de Gigi Becali?

„5,7 milioane total, cu bonusuri, care se iau 100 la sută. Adică calificare Europa League sau Champions League şi trebuie să joace 10 meciuri. Normal, dacă nu joacă 10 meciuri trebuie să-i dau banii înapoi, nu? Eu aveam deja 7 milioane ofertă pentru el. Am fost încăpăţânat şi am cerut 10, dar dacă a jucat slab alea trei meciuri, vă daţi seama. Am cedat şi am ajuns la 5,7 milioane. M-am enervat şi gata. M-am supărat şi d-aia l-am şi dat”, a recunoscut Gigi Becali.

sursa:pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide