BREAKING NEWS
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
  • 21:25 » Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice
  • 21:15 » Ce este grăsimea abdominală.
  • 21:01 » Cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat.
  • 20:57 » Ce este uleiul squalane
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 Gheorghe Tadici recidivează » Își bruschează o jucătoare în timpul meciului! Ce s-a putut vedea pe transmisiunea în direct

Gheorghe Tadici (69 de ani) a fost protagonistul unui nou derapaj în sala de handbal.

Antrenorul, suspendat în toamnă pentru 8 etape după ce și-a jignit și înjurat jucătoarele de la HC Zalău, a avut din nou o ieșire necontrolată.

VIDEO Gheorghe Tadici, și-a bruscat o jucătoare în timpul meciului

Episodul s-a petrecut în timpul meciului jucat pe 18 noiembrie și câștigat de HC Zalău cu CSM Rm Vâlcea, 21-20. Gheorghe Tadici are o ieșire nervoasă la adresa Alexandrei Vrabie (extremă, 21 de ani), care tocmai fusese eliminată, la scorul de 9-9.

Antrenorul o apucă de braț, o ceartă, iar apoi o bruschează și o îmbrâncește spre banca de rezerve, se poate vedea în imaginile TVR postate pe Facebook de contul neoficial „Handbal Feminin”. În fața derapajului tehnicianului, comentatorul postului public, Dragoș Bocanaciu, are următoarea remarcă, pe transmisiunea în direct: „Alexandra Vrabie certată de Gheorghe Tadici”.

 

 

Gheorghe Tadici, antrenor recidivist

Tadici este un antrenor recunoscut pentru ieșirile reprobabile pe care le are la adresa propriilor eleve. De-a lungul timpului, a fost surprins de mai multe ori aruncând cuvinte scandaloase și umilind jucătoare aflate la început de carieră.

În toamnă, a primit o suspendare de 8 etape din partea Comisiei de Disciplină.

Atunci, în timpul unui time-out din timpul partidei cu Rapid , antrenorul echipei din Sălaj a avut o ieșire reprobabilă.Tadici si-a jignit jucatoarele,folodind cuvinte dure precum:”te-n p***a ma-tii”,”dobitoacele dracu` ” si ”sa va ia dracu` ”

Tadici punea acea reacție pe seama unui deces în familie și spunea că se simte vânat. Ulterior, la începutul lunii octombrie, suspendarea i-a fost redusă la jumătate și Tadici a revenit pe bancă pe 23 octombrie.

„Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în fața echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greșelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet: am vorbit cu fetele și mi-am cerut scuze.  Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătoare făceau tot ca ele. M-au scos din minți și am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greșelilor acestor fete la 10-9.

Însă vreau să știți și care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat și stresat emoțional, pe lângă faptul că am fost și foarte obosit. Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile. Abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Eu, cel care consider că am avut rezultate foarte mari în handbalul românesc, mă simt un om vânat.

Da, sunt un om vânat. De ce, domnule Dedu? Oamenii ca mine deranjează foarte tare, dar cu oameni ca noi s-au obținut rezultate. Acești oameni dau în mine așa cum s-a dat în domnul Belu și în doamna Bitang”, spunea Tadici.

În plus, în ianuarie 2020, Tadici și-a umilit una dintre jucătoare, pe Dana Abed Kader, născută la jumătatea anilor ’90 în Siria, dar stabilită de multă vreme aici, în România. S-a întâmplat în timpul unui time-out la meciul CSM București – Zalău.

„În loc să vorbești, ar trebui să începi să joci pentru echipă!”, așa debutează intervenția lui Tadici de atunci. Iar când Dana Kader chiar a deschis gura, reacționând scurt și parcă mai mult în șoaptă la ce i-a aruncat verbal Tadici, antrenorul a avut o replică frapantă: „Pleacă de aici!”.

sursa:gsp.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide