TRENDING
 • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
 • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
 • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
 • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
 • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ghidul tinerilor târgovișteni: Unde ieșim?

“Chiar? Ce facem azi când ieșim?”

Majoritatea vor spune “Hai pe centru”, “Hai la restaurantul x” sau “Hai în mall” (de un an avem și opțiunea asta care s-a popularizat rapid).

Poate sunt doar eu, dar nu mi se pare așa distractiv la restaurant (evident, există și excepții). Atunci când merg cu prieteni la un restaurant, ori ajungem să stăm pe telefoane pe rând și parcă nu avem ce discuta, se blochează abilitățile sociale – nu mai spun de întâlniri…

Eu am venit în Târgoviște (revenit, mai mult) acum aproape trei ani și, cel puțin în cazul meu, te plictisești la un moment dat de centru, mall și restaurante. Cu asta în minte, am crezut că este cazul să facem un fel de ghid pentru tinerii târgovișteni și nu numai!

Locuri și activități cool prin Târgoviște

 • Zoom – pentru cei care nu au descoperit deja locul – nu! Universul acesta, ce mai aștepți? Ia-ți prietenii (sau date-ul) și hai la un turneu de bowling, o rundă de ping-pong sau un meci de biliard!
 • Chill Club – punând-o simplu, Chill Club = băuturi divine, prieteni buni și jocuri cool într-o atmosferă relaxantă, toate astea venind la pachet cu amintiri frumoase și distractive (dacă nu te joci “Nu te supăra frate”, evident…). Aici, ți se pune la dispoziție o întreagă colecție de jocuri de societate și un meniu pe măsură.
 •  Parcul Chindiei/Mitropoliei (da, s-a redeschis!):

– picnic – datorită Instagram-ului și Pinterest-ului, picnicurile au devenit din ce în ce mai populare. Fiind unul din trendurile cu adevărat distractive și frumoase, eu recomand să îți aduni gașca, să întindeți o pătură pe iarbă și să începeți picnicul. NU uitați de gustări, muzică bună și poate câteva jocuri.

– skatepark – dacă ai un skateboard și vrei să încerci câteva trucuri, locul perfect pentru tine e skatepark-ul din Parcul Chindiei.

– parcul de sport – imediat după skatepark este și un părculeț plin cu aparate și bări speciale pentru exerciții.

– bărcuțe/carturi

 • Activitățile Interact Târgoviște – e imposibil să nu fi auzit de Interact până acum. Echipa lor din Târgoviște ne animă orașul cu fiecare ocazie. Fiți cu ochii pe pagina lor de Instagram și, când postează, mergeți la formularul de înscriere și have fun!

 • Biblioteca Județeană – cei de la bibliotecă organizeză multe activități chiar interesante, iar biblioteca, în sine, este interesantă. Poți merge să înveți pentru liceu/pregătire cu cei din clasă sau să citiți într-un mediu liniștit.
 • Teatrul Tony Bulandra – sigur ați trecut pe lângă el, dar chiar recomand să mergeți și ÎN el. Actorii sunt foarte talentați, iar piesele chiar merită vizionate.
 • Cinematograf Independența ( da, s-a redeschis și el!) – se estimează că de la 1 octombrie vor începe să ruleze filme, deci scoate persoana aceea la o întâlnire sau ieși cu gașca și vizionați un film pe care erați nerăbdători să-l vedeți de când ați aflat că se filmează.

 • Museum date/hangout – mergeți la un muzeu din oraș (chiar dacă l-ați vizitat deja) și faceți tot felul de exerciții de genul “ce vrea autorul să exprime prin asta”, “cu ce poate să semene elementul”, în cazul muzeului de artă, încercați să vă imaginați pe voi în perioada istorică a expoziției sau pur și simplu plimbați-vă prin muzeu, poate ceva vă atrage atenția.

Pentru cei singuratici, toate de mai sus sunt opțiuni valide pe care le poți încerca data viitoare când vrei să ieși din casă, dar parcă nu ai unde merge. Eu ies și de una singură și, sincer, mă distrez în toate mediile enumerate mai sus.

În general, sugestia mea ar fi să rămâi la curent cu ce se întâmplă în oraș și să fii cât se poate de implicat. Sper că au ajutat sugestiile și că vei găsi modalități să adaugi puțin entuziasm în viața ta și a grupului tău!

Sursa foto: Facebook


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide