TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Gică Hagi, discurs-manifest la miezul nopții: „E blasfemie! E inadmisibil! E incredibil! Nu se poate așa ceva! Deja e comedie”

Gică Hagi a explodat la adresa arbitrajului după ce Farul Constanța a pierdut cu 1-0 în fața lui Sepsi, în Cupa României, după un penalty imaginar acordat de Radu Petrescu la îndemnul asistentului Mircea Grigoriu.

Farul Constanta a pierdut la limita in fata lui Sepsi, iar singurul gol al partidei a venit dintr-o lovitură de la 11 metri dictată în mod eronat de brigada de arbitri.Initial Petrescu a lasat jocul sa continue dupa contactul dintre Larie si Lukassen dar a revenit asupra deciziei la îndemnul asistentului Mircea Grigoriu și a indicat punctul cu var.

Apărătorul dobrogenilor nu doar că a comis faultul vizibil în afara suprafeței de pedeapsă, dar el nu a ajuns dincolo de linia de 16 metri nici după încheierea fazei.

Gică Hagi a izbucnit la adresa arbitrilor după Farul – Sepsi 0-1

Antrenorul Farului Constanța nu a suportat ideea de a fi eliminat din Cupa României de Sepsi, după ce oaspeții au macat singurul gol al întâlnirii dintr-un penalty acordat greșit de centralul Radu Petrescu la îndemnul arbitrului asistent Mircea Grigoriu. Gică Hagi a intervenit în direct la Digi Sport după miezul nopții, la câteva ore după ce meciul se încheiase, pentru a-și expune punctul de vedere.

„Acum, văzând faza, e incredibil! Ce pot să spună acești domni, centralul și asistentul? E fault clar, dar e în afara careului, e ceva de comedie. În ce lume suntem? Pentru mine e deja prea mult!

E inadmisibil ca antrenorul echipei adverse să spună că e nemulțumit de arbitraj! Înseamnă că ori se acoperă lucrurile ori se fac cu intenție. Echipa dezavantajată e Farul, care a avut ocazii de gol și a avut parte de o greșeală incredibilă a tușierului. Un metru în afara careului, arbitrul nu vede. Ce să facem, să acceptăm lucrurile așa? E blasfemie! Noi nu muncim, nu vrem să ne calificăm?

Cum să dea penalty? Arbitrii de tușă acum fac legea? Arbitrul de centru decide! Înseamnă că punem baza în arbitrul de tușă, că el face legea. E clar ca o picătură de apă! Arbitrul nu dă nimic, ei decid penalty! Ei decid tot? Deja e comedie”, a declarat Gică Hagi.

sursa:pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide