TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Gică Hagi nu va pleca la Galatasaray. Planul ”Regelui” prin care Farul se va transforma radical. ”Asta e dorința mea!”

Managerul tehnic al celor de la Farul ConstanțaGheorghe Hagi (57 de ani), s-a declarat onorat să lucreze cu Fatih Terim, la Galatasaray, în eventualitatea în care ”Împăratul” va câștiga fotoliul de președinte, însă recunoaște că nu ar putea accepta o asemenea ofertă, deoarece are planuri mari la malul marii.

gica-hagi

”Regele” vrea să transforme Farul Constanța într-una dintre cele mai mari formații din Liga 1, care să se lupte an de an la titlu. Pentru ca acest lucru să se întâmple, liderul ”Generației de Aur” are un plan pregătit, însă nu depinde doar de el.

Gică Hagi cere sprijinul oamenilor de afaceri din Portul Constanța!

În momentul în care s-a Viitorul Constanța s-a ”transformat” în Farul Constanța, viziunea lui Gică Hagi a fost următoarea: crearea unui trio potent financiar, care să asigure un buget competitiv echipei an de an. Cele trei entități sunt: Gică Hagi și echipa sa, Primăria Constanța și oamenii de afaceri din județ.

Așadar, exista și există un plan de solidaritate, ce ar fi trebuit să o ducă pe Farul Constanța la un alt nivel. Un prim pas a fost făcut dinspre Primăria Constanța, care a depus toate actele necesare către Compania Națională de Investiții și a obținut aprobarea construirii unei noi arene pe locul actualului stadion ”Gheorghe Hagi”. Din ultimele informații, demolările legendarei arene urmează să înceapă.

După cum a recunoscut și Gică Hagi în conferința de la Giurgiu,joi,dupa meciul cu Clinceni, următorul pas ar trebui făcut către oamenii de afaceri din orașul Constanța, în special cei care dețin putere în Portul Constanța. Discuții între cele două părți au tot fost în ultimul an, însă, după cum lasă ”Regele” de înțeles, nu s-a realizat nimic concret.

  • În anul recent încheiat, Portul Constanța a stabilit un nou record istoric în ceea ce privește traficul total de mărfuri, cu o creștere de 11% față de anul precedent. În consecință, a crescut și suma totală de bani care a sosit în portul de la Marea Neagră.

Respect total pentru Mister (n.r. – Fatih Terim). Întotdeauna îmi face plăcere să lucrez cu el, dar am un proiect la Constanța de care îmi este foarte greu să mă despart. Suntem echipa comunității, a județului Constanța, un județ foarte important, din primele patru din România. Sper ca și echipa să fie în primele patru din România în viitorul apropiat. Să devină o echipă puternică din România, să fie echipa tuturor, a comunității, nu a cuiva.

Asta e dorința noastră, dorința mea. Asta este concluzia la care am ajuns. Farul trebuie să fie doar un Farul, iar noi trebuie să muncim pentru Farul. Ar trebui să fie o onoare pentru toți cei care lucrează pentru Farul. Dobrogea este o regiune frumoasă, un oraș frumos. 

Avem putere. Avem, nu acum, dar orașul este puternic. Portul Constanța este în primele patru din Europa. Așa că, la un moment dat, trebuie să ne ducem acolo. Cum eu îmi doresc să ajungem cei mai buni, probabil o să trebuiască să ne unim cu toții și mai bine. Să încercăm să facem o echipă mare. De-asta am coborât pe bancă. Altfel, nu aveam de ce. Singura mea strategie este să devin cel mai bun. Am avut un an de pauză, am reflectat, am stat, am făcut anumite analize și am venit înapoi, să muncesc, să construiesc o echipă care să joace un fotbal bun”, a declarat Gică Hagi, joi seară, după partida cu Academica Clinceni.

Investește Gheorghe Bosînceanu la Farul Constanța în viitor?

Chiar dacă niciodată nu a oferit un nume, printre cei vizați de o colaborare ar fi chiar fostul patron al Farului Constanța, Gheorghe Bosînceanu, cel care deține Șantierul Naval Constanța și unul dintre cei mai bogați constănțeni, cu o avere de peste 100 de milioane de euro.

Gică Hagi dorește să se așeze la aceeași masă cu oamenii de afaceri din Constanța și să-i asigure de faptul că Farul Constanța are un potențial imens. Cu Hagi la cârmă, obiectivele nu pot fi decât cele mai înalte. Rămâne de văzut dacă acesta va reuși să-și ducă planul la capăt, așa cum și-ar dori.

sursa:digi sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide