TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Gigi Becali, reacție explozivă după ce Marius Șumudică a fost dat afară și umilit de CFR Cluj: „Ce a pățit marele sultan al Turciei? Să se învețe minte să nu mai râdă de prieteni!”

Gigi Becali a comentat pentru ProSport decizia demiterii lui Marius Șumudică de la CFR Cluj și ne-a dezvăluit că speră că fostul antrenor al ardelenilor își va învăța cu adevărat lecția.

Marius Șumudică nu o va uita prea curând ziua de 27 august 2021. Imaginea unuia dintre antrenorii foarte buni din fotbalul românesc a fost facuta tandari după ce a trăit umilința supremă.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a fost efectiv batjocorit de către patronul Neluțu Varga, după ce a dat ordine să nu i se permită accesul la antrenament, fiind oprit de către cei de la pază la porți ca ultimul om de rând.

Gigi Becali a fost cel care a anticipat inca de acum cateva zile că Marius Șumudică nu va mai avea zile multe la CFR Cluj și l-a avertizat să aibă grijă că va pierde foarte mulți prieteni după ce o să fie demis.

Gigi Becali a reacționat după ce Marius Șumudică a fost dat afară de la CFR Cluj: „Nu îmi pare rău deloc de el!”

Contactat de către ProSport, Gigi Becali ne-a recunoscut din startul discuției că nu îi pare deloc rău de Marius Șumudică.

„E de râsul plânsul ceea ce i s-a întâmplat marelului sultan. Cum, mă, tu marele sultan al Turciei nu poți să mai intri la antrenament? Chiar îmi vine să râd și vă asigur încă o dată că nu îmi pare rău deloc de el.

Pă de ce să îmi pară rău? A, dacă erai om și nu te apucai să ironizezi și să începi să te cerți cu toată lumea, că tu ești mare sultan, atunci poate că vă spuneam că îmi pare rău. Dar, așa nu îmi pare tată rău de el”, și-a început discursul Gigi Becali.

„Sper că s-a învățat minte și a văzut că bunul Dumnezeu le așează pe toate!”

În continuare, Gigi Becali a declarat pentru ProSport:

„Nu e frumos să dai într-un om căzut, dar acum cu Marius Șumudică chiar că nu pot să tac. Eu sper că și-a învățat lecția și de acum îi va aprecia pe prietenii lui adevărați, deoarece bunul Dumnezeu le așează pe toate.

Ce înseamnă să te tot apuci tu să te dai mare și tare și să te iei de unul și de altul prin presă și pe la conferințe? Nu știai ce ai pățit și prin Turcia, după ce te-a luat gura pe dinainte? Acum taci și trage ponoasele. Bine că nu ai pățit mai rău pe la porți. Noi trebuie să ne vedem de echipa noastră, dar imi vine să râd de ceea ce i s-a întâmplat lui Șumudică la CFR”.

sursa:Pro sport

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide