TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Trecând vremea, Diana a început să poarte din ce în ce mai mult ținute tot mai îndrăznețe, făcându-și singură alegerile în ale modei și, așa cum stilista sa personală, Anna Harvey, spunea cândva, prințesa a renunțat mereu la formalitatea și seriozitatea codurilor vestimentare regale.

Geanta, sub versiunea lui Alessandro Michele, dorea să reprezinte fluiditatea prin structura sa. Noua adaptare a venit cu noutăți, designerul adăugând centuri de piele în culori neon, fixate în jurul mânerelor din bambus, reinterpretare ce omagiază mânerele din lemn de pe vremea anilor `90. 

 

Ne așteptăm ca această geantă să devină un must-have, un clasic, vintage, ce a fost modernizat și stilizat ca pentru 2021 și sigur multe domnișoare vor opta pentru deținerea acestei genți în garderoba lor dedicată anotimpului cald. Geanta tocmai ce a fost lansată pe data de 6 iulie, așa că urmează s-o tot vedem.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide