TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Hațegan și Kovacs, imaginea UEFA! Ce doi „centrali” ar putea arbitra la Mondialul din Qatar

Hațegan și Kovacs// Photo: UEFA.com

Ovidiu Hațegan(41 de ani) și Istvan Kovacs (37 de ani) deschid ultimul material despre arbitraj al forului continental. Kovacs va conduce Barcelona – Napoli joi, în play-off-ul Europa League. Iar Hațegan va avea alt meci de Champions, săptămâna viitoare. Al 7-lea în Ligă din acest sezon

În urmă cu câteva zile, UEFA a făcut un rezumat al ultimului curs la care au participat arbitrii europeni de top. Liderul lor la forul continental, italianul Roberto Rosetti, le-a cerut „centralilor” să fie fermi împotriva reacțiilor exagerate ale jucătorilor la faulturile inofensive, încercărilor acestora de a pune presiune pentru ca adversarii să ia cartonașe galbene sau roșii și să fie necruțători la simulări. Ideea lui Rosetti: „Asemenea incidente afectează jocul”.

Hațegan sau Kovacs ar putea arbitra la Mondialul din Qatar

În deschiderea materialului era o poză de la antrenamentul arbitrilor. În prim plan, Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, lansându-se într-o nouă sesiune de sprint. Amândoi au participat la Euro 2020, au o imagine bună la UEFA și continuă să primească meciuri importante.

  • Kovacs a fost delegat pentru prima sa partidă continentală din 2022. Cea mai așteptată confruntare din play-off-ul Europa League: Barcelona – Napoli, joi, de la 19:45. A doua întâlnire din EL 2021-2022 avându-l la centru pe oficialul din Carei.

7 partidea arbitrat Ovidiu Hațegan în actuala stagiune UEFA, în Liga Campionilor (6) și Europa League (1)

  • Hațegan va conduce alt joc din Champions League, care urmează să fie stabilit. Săptămâna viitoare, când sunt programate alte patru dueluri din turul „optimilor” Ligii Campionilor. Cel mai important e miercuri, 23 februarie, Atlético Madrid – Manchester United. Va fi al 7-lea meci al arădeanului în acest sezon de Ligă, după unul în turul 3 preliminar și cinci în grupe.

6 meciuria condus Istvan Kovacs în acest sezon în Champions (4), Europa (1) și Conference League (1)

Hațegan și Kovacs, imaginea UEFA

Fără greșeli în acest an, unul dintre ei va fi la Mondialul din Qatar.

Președintele CCA, Kyros Vassaras, va fi și el implicat în această săptămână în cupele europene. Oficialul grec va fi observator de arbitri din partea UEFA la Salzburg – Bayern, de mâine. Meci care îl va avea la centru pe englezul Michael Oliver.

sursa:gsp.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide